Την χειροκρότησαν όλες καθώς έφευγε - Η παίκτρια που αποχώρησε σήμερα (24/3) από το My Style Rocks

Βρέθηκαν στην δυάδα κάποιες από τα φαβορί!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Την χειροκρότησαν όλες καθώς έφευγε - Η παίκτρια που αποχώρησε σήμερα (24/3) από το My Style Rocks

Στο σημερινό (24/3) επεισόδιο του My Style Rocks είδαμε αρκετά πράγματα, πρώτα απ' όλα πριν καν ξεκινήσουν οι χρήστες του twitter την έκανα την "δουλίτσα" τους, αρχίζοντας με την εμφάνιση της Όλγας και της Χριστιάνας (δείτε εδώ τα σχόλια τους).

Μετά ακολούθησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που ήρθε σε κόντρα με την Όλγα για τον τρόπο που της μιλούσε και για την συμπεριφορά της απέναντι της (δείτε εδώ τις συμβαίνει).

Τέλος μετά την διαδικασία βαθμολογίας, έπρεπε κάποια κοπέλα να ψηφιστεί από τους κριτές, για να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας. Οι δύο διαγωνιζόμενες, που βγήκαν στον τάκο ήταν η Ρέινα Βενέτη και η Νικόλ Δεσποτοπούλου.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το σημερινό (24/3) επεισόδιο του My Style rocks

Ο λόγος για την... Ρέινα Βενέτη!

Η ίδια βρέθηκε εκτός παιχνιδιού και οι συμπαίκτριές της δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. Η Νικόλ έκλαιγε στην αγκαλιά της, ενώ νωρίτερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκινήθηκε έντονα με την επιλογή που χρειάστηκε να κάνει ανάμεσα στις δύο παίκτριες.

Τα νέυρα του Κουδουνάρη με την Ρέινα στο My Style Rocks

Το (20/3) επεισόδιο του My Style Rocks είδαμε όπως κάθε μέρα έγινε χαμός και αυτή την φορά ο Στέλιος Κουδουνάρης πρωταγωνιστούσε, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ την στιγμή). Ο σχεδιαστής ρούχων που καθημερινά δεν διστάζει να "κράζει" τις διαγωνιζόμενες έκανε λόγο για ένα ρούχο και στύλ που βλέπει καθημερινά.

Η Ρέινα εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που έχει ξαναφορεθεί, γεγονός που εκνεύρισε πάρα πολύ τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Δεν θέλω να μιλώ για αυτά τα ρούχα που τα βλέπω τρεις φορές την εβδομάδα. Βλέπουμε ένα φόρεμα σατέν, ωραιότατο. Δεν σε κολακεύει, είναι ίσιο. Κάνει την σιλουέτα ολόισια. Αυτό το φουλάρι πάνω μου αρέσει. Δεν βλέπω την Ρέινα, δεν βλέπω καμία Βραζιλιάνα. Δεν θέλω ρόλους, αλλιώς θα πηγαίναμε σε άλλα παιχνίδια να ντύνεστε διάφορους ρόλους και προσωπικότητες και να λέω κι εγώ ότι είμαι όποιος ξυπνήσω.

Εγώ θέλω να βλέπω την Ρέινα και να την βλέπω να εξελίσσεται. Να σας βλέπω να πηγαίνετε σε κανονικά μέρη. Τα φιλιά μας στην Τζένη Μπαλατσινού. Έχει καμία έκθεση να πάμε κι εμείς; Ούτε υπάρχει αυτό το event. Απλά πετάμε το όνομα ενεός ανθρώπου για ποιον λόγο; Για να κάνουμε εντύπωση;» είπε εκνευρισμένος ο κριτής του My Style Rocks για το όνομα που χρησιμοποίησε η παίκτρια σε σχέση με την εμφάνισή της.