«Ίσως τις επόμενες ημέρες «σκάσει» κι άλλη μία βόμβα» - "Βόμβες" Άρη Σοϊλέδη για το Survivor All Star μετά το νέο σκάνδαλο

«Το ‘χει χάσει η παραγωγή το εργάκι λίγο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ίσως τις επόμενες ημέρες «σκάσει» κι άλλη μία βόμβα» -

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, στην οποία συμμετέχει και η μέλλουσα σύζυγος του Μαρία Αντώνα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής λοιπόν, εκτός των όσων αποκάλυψε για το γάμο του (δείτε εδώ), σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Survivor All Star.

Μπορεί φέτος να μην δέχτηκε τηλεφώνημα και πρόταση για να μπει ξανά στο παιχνίδι, ωστόσο, παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν και έχοντας ζήσει και εκείνος 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πως ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δυο παραβάσεις ξεχωριστά ο καθένας και εντελώς διαφορετικές η μια από την άλλη.

Οι αποκαλύψει του Σοϊλέδη για το Survivor All Star

«Κάποιος που είχε πέρσι κινητό δεν θα ‘λεγε κάτι για μένα - εγώ δεν είχα κινητό βέβαια - αλλά δεν θα έλεγε για εμένα ότι ξέρω κάτι για τον Άρη γιατί μπορεί και ο Άρης να έλεγε για αυτόν. Κάποιοι "έξυπνοι" το έκαναν», είπε μεταξύ άλλων δηλώνοντας ανοιχτά πως μπορεί και άλλοι να έχουν επικοινωνία.

«Εγώ ενημερώνομαι από παιδιά που αποχωρούν από το παιχνίδι και μου λένε ότι γίνεται χαμός. Υπάρχουν φέτος και άλλα παιδιά με κινητά μέσα και υπάρχουν ακόμη μέσα. Ίσως τις επόμενες ημέρες «σκάσει» κι άλλη μία βόμβα. Νομίζω θα ¨σκάσει" κι άλλη. Η παραγωγή το ‘χει χάσει το εργάκι λίγο», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης.

Δείτε επίσης: Σάλος στο twitter με το Survivor All Star: «Τρία βύσματα, μία φωτογραφία» - Στο στόχαστρο και ο Γιώργος Λιανός

"Η Ασημίνα και η Δαλάκα δεν έπρεπε να αποχωρήσουν"

«Φετος δεν ξέρω τι έχει γίνει ούτε μας είπαν. Εφόσον δεν είχαν επικοινωνία να μάθουν, έπρεπε μα τιμωρηθούν, όχι να αποχωρήσουν. Φεύγουν δυο κορίτσια πολύ δυνατά, βλέπουμε τώρα ότι φεύγουν δυο πολύ δυνατοί άντρες. Θα ήταν μέσα στην τετράδα. ποιος μένει πίσω αγωνιστικά; Για εμένα πίσω μένουν ο Σακης και ο Ηλίας που ήταν φιναλίστ», είπε στη συνέχεια σχετικά με τα σκάνδαλα του Survivor All Star.