Survivor all star: Με πλαστική παντόφλα & πολύ μαυρισμένη - Επέστρεψε η Νικολέτα Μαυρίδη στην Ελλάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν από τα άτομα, που μπήκαν σε δεύτερη φάση στο Survivor all star - ως προσθήκη - με την ίδια να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποδεικνύοντας δηλαδή, πως μπήκε στο ριάλιτι για να αγωνιστεί αποφεύγοντας τα πολλά πηγαδάκια.

Από ότι φαίνεται, η στρατηγική που ακολούθησε ή μάλλον αυτή που εν τέλει δεν ακολούθησε διέκοψε την παραμονή της στο Survivor, αφού ο κόσμος δεν την κράτησε και αποχώρησε σχετικά γρήγορα (δείτε εδώ τη στιγμή που λιποθύμησε στο παιχνίδι).

Η επιστροφή της Νικολέτας Μαυρίδη από το Survivor all star

Τη Δευτέρα 27/3 η Νικολέτα επέστρεψε στην Ελλάδα με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να την εντοπίζει στο Ελευθέριος Βενιζέλος, φανερά μαυρισμένη με καλοκαιρινό υπόδημα και πολύ χαλαρό outfit.

Νικολέτα Μαυρίδη

Τα "καρφιά" της Νικολέτας για τους κόκκινους λίγο πριν αποχωρήσει

Μερικά λεπτά πριν τον (20/3) στίβο μάχης του Survivor all star, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες του ριάλιτι για τα όσα συνέβησαν μετά το συμβούλιο του νησιού, που ψηφίστηκε η Νικολέτα Μαυρίδη - δείτε εδώ τις δηλώσεις.

Η Νικολέτα, λοιπόν, δε δίστασε να αναφερθεί στην απόφαση των συμπαικτών της να την ψηφίσουν, τονίζοντας ότι σύμφωνα με όσα φαίνονται και λέγονται δεν είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

«Γιώργο, δεύτερος αγώνας ασυλίας, η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι εδώ για να φέρω πόντο στην ομάδα μου, θέλω να φέρω πόντους στην ομάδα, θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε για να μη χρειαστεί να βγάλουμε άλλους δύο υποψήφιους και παραπάνω ίσως ποτέ δεν ξέρεις.

Προφανώς η ομάδα μου για να με έβγαλε υποψήφια κάτι πρέπει να έχει δει... Πιστεύει ότι είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια των κόκκινων, εγώ δε συμφωνώ σε αυτό. Παρ' όλα αυτά είναι η άποψη τους και είναι απόλυτα σεβαστή. Δεν είμαι ούτε άνθρωπος, που θα δημιουργήσω κάποιο θέμα, επειδή έχω ψηφιστεί. Είναι απόλυτα λογικό στο δικό τους το κεφάλι, το δέχομαι», είχε πει η πρώην παίκτρια.