Survivor All Star Highlights (27/3): Χτύπημα κάτω από την μέση η ανακοίνωση του Λιανού - Τα δυσάρεστα νέα για τέσσερις παίκτες

Τι παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star Highlights (27/3): Χτύπημα κάτω από την μέση η ανακοίνωση του Λιανού - Τα δυσάρεστα νέα για τέσσερις παίκτες

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star έγινε μεγάλος χαμός αφού ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τέσσερις παίκτες, αφού πέρα από τους δύο ύποπτους που τσάκωσε η παραγωγή, έπρεπε να βγουν στον τάκο και άλλοι δύο, κάτι που ζημίωσε την ομάδα τους.

Όλα όσα συνέβησαν χθες (27/3) στο Survivor All Star

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τους αφήσουμε εκτός!» - Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποβολή Γκότση & Πιλίδη

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει γύρω από το όνομα του Ηλία Γκότση του και του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor all star, καθώς - εμείς σας τα είχαμε πει - αλλά και μέσα από το trailer της Δευτέρας 27/3 έγινε γνωστό, πως οι δύο παίκτες παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού.

Έτσι και έγινε, αφού με το που ξεκίνησε το σημερινό (27/3) επεισόδιο είδαμε το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει σε μπλε και κόκκινους,λίγο πριν πέσουν στο στίβο μάχης, πως οι δύο μαχητές δε θα αγωνιστούν για τη 2η ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Ο λόγος; Παραβίασαν κανόνες, που έχει θέση η παραγωγή. Ο παρουσιαστής μάλιστα ξεκαθάρισε, πως ο καθένας έπεσε σε διαφορετικά σφάλματα και πως η παραγωγή τα εξετάζει και αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον τους στο ριάλιτι!

Της μιλούσαν και τους αγνοούσε επιδεικτικά - Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου

Το νέο επεισόδιο, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 27/3 στο Survivor all star έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς ο Γιώργος Λιανός βγήκε μπροστά και ανακοίνωσε στις 2 ομάδες, πως Γκότσης και Πιλίδης αποβλήθηκαν.

Στη συνέχεια, μπλε και κόκκινοι ρίχτηκαν στον αγώνα για την δεύτερη ασυλία με τους μαχητές να έχουν ομολογουμένως πεσμένο ηθικό μιας και θα έπρεπε να διεκδικήσουν τη νίκη με -2 παίκτες από την ομάδα τους.

Ο εκνευρισμός λοιπόν ήταν μεγάλος και αυτό φάνηκε από την ήττα, που έφερε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βαραίνεται με την υποψηφιότητα της. Έτσι λοιπόν, η παρουσία της στον πάγκο έκρυβε νεύρα και ένα έντονο ύφος!

Έχασαν τη 2η ασυλία για λίγο - Η ομάδα που κέρδισε απόψε (27/3)

Για τη 2η ασυλία και το έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν μπλε και κόκκινοι τη Δευτέρα 27/3 στο Survivor all star με τους παίκτες μετά τη μίξη, που έγινε να θέλουν διακαώς την νίκη, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Με τελικό σκορ 10/7 και όπως τα είχαμε και εμείς από το πρωί σήμερα, η ομάδα που εν τέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη ήταν αυτή των κόκκινων, αφού νωρίτερα οι μπλε είχαν ένα έντονο περιστατικό.

Ο ένας έτρωγε συστηματικά και ο άλλος... - Η απόφαση της παραγωγής για Γκότση & Πιλίδη

Ντόρος έχει γίνε γύρω από το Survivor all star, καθώς η παραγωγή έπιασε τον Ηλία Γκότση και το Γιωρίκα Πιλίδη στο παιχνίδι σε ''παρανομίες'', που δεν ήταν σύμφωνες με τους κανόνες, που είχε θέση η παραγωγή εξ αρχής.

Σε πρώτο πλάνο λοιπόν, τη Δευτέρα 27/3 ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό, πως η παραγωγή έχει απομακρύνει τους παίκτες και αναμενόταν να παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στη συνέχεια λοιπόν και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού, ο Λιανός έκανε γνωστό, πως ο Πιλίδης είχε επικοινωνία με την Ελλάδα και ο Γκότσης από τη μεριά του ''πιάστηκε'' κατ' εξακολούθησην να τρώει φαγητό.

Έτσι λοιπόν, η παραγωγή αποφάσισε με σκοπό να έχει δίκαιη συμπεριφορά απέναντι σε όλους να αποβάλει και τους δύο και να γυρίσουν στην Ελλάδα μετά από όσα έπραξαν.

Όχι 1 αλλά 2 - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το χθεσινό (27/3) συμβούλιο στο Survivor all star έκρυβε πολλές εκπλήξεις τόσο για το τηλεοπτικό κοινό, όσο και για τους παίκτες, που βρίσκονται στο παιχνίδι και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Φαίνεται όμως, πως το τελευταίο δεν ισχύει για όλους μιας και η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλει τον Πιλίδη και το Γκότση. Στη συνέχεια ακολούθησε η κανονική ροή με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, που ηττήθηκε ξανά.

Εν τέλει, όπως σας τα είχαμε πει και εμείς, από την κάλπη δε βγήκε ένα όνομα, αλλά δύο! Ποια ήταν αυτά...από τη μία ο Σπύρος Μαρτίκας με τις περισσότερες ψήφους και στη συνέχεια ο Νικόλας Αγόρου...