Survivor all star: «Χάνονται, το απόλυτο κενό, και...» - Η Μαυρίδη αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο αδειάζοντας την παραγωγή του ΣΚΑΪ

«Δεν τα πέτυχα Νίκο μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Χάνονται, το απόλυτο κενό, και...» - Η Μαυρίδη αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο αδειάζοντας την παραγωγή του ΣΚΑΪ

Η Νικολέτα Μαυρίδη μπήκε στο Survivor all star ως προσθήκη στη δεύτερη φάση, που ακολούθησε με την ίδια να κρατάει χαμηλό προφίλ κάτι, που αν κρίνουμε από τη σύντομη παραμονή της στο παιχνίδι μπορεί και να στοίχισε τη εξέλιξή της.

Σε κάθε περίπτωση, η κοπέλα έδειξε έναν πολύ καλό χαρακτήρα και ένα αγωνιστικό πρόσωπο (δείτε εδώ τη στιγμή που λιποθύμησε στο παιχνίδι). Επιστρέφοντας λοιπόν μετά την αποχώρησή της στην Ελλάδα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο Καλό Μεσημεράκι συγκεκριμένα την Τρίτη 28/3.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι ήταν πολύ χαμογελαστή και ευδιάθετη, ωστόσο δε δίστασε να αποκαλύψει δημόσια το παρασκήνιο πίσω από την είσοδο της στο παιχνίδι με το ύφος της να είναι σε ένα σημείο αποδοκιμαστικό προς την παραγωγή.

Το άδειασμα της Νικολέτας Μαυρίδη στους παίκτες του Survivor all star

«Η αλήθεια είναι ότι, εγώ την πρώτη κουβέντα με την παραγωγή την έκανα το καλοκαίρι, μου είχε γίνει μία πρόταση, το είχα αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, γιατί είχα και άλλα πράγματα, που έτρεχαν κλπ. και τον Οκτώβριο ενημερώθηκα ότι θα φύγω με τους πρώτους. Είχα ακυρώσει δουλειές, χορηγικά, το ένα το άλλο, το μαγαζί κλπ… τελικά δεν ενημερώθηκα ποτέ, ότι δεν θα κάνω trailer», ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Αφού έφυγαν οι πρώτοι και χαιρέτησα τη φίλη μου την Ελένη, που είχε έρθει στην Αθήνα...μετά από δύο εβδομάδες χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε: τρέχεις να κάνεις εμβόλια. Να πάω λέω...Χάνονται, το απόλυτο κενό, και με παίρνουν μια μέρα και μου λένε ''φεύγεις τότε'' και έφυγα. Θα μου πεις κορίτσι μου είσαι τρελή...Το οικονομικό είναι πρώτο, όποιος δεν το λέει λέει ψέματα. Εγώ είχα στο μυαλό μου το Survivor του 21'...δεν τα πέτυχα Νίκο μου, αλλά είμαι χαρούμενη, που είμαι εδώ», είπε η Νικόλ Μαυρίδη.

Η επιστροφή της Μαυρίδη στην Ελλάδα

Τη Δευτέρα 27/3 η Νικολέτα επέστρεψε στην Ελλάδα με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να την εντοπίζει στο Ελευθέριος Βενιζέλος, φανερά μαυρισμένη με καλοκαιρινό υπόδημα και πολύ χαλαρό outfit.

Νικολέτα Μαυρίδη