Survivor all star: «Γενικά Νίκο μου ξεπουλιούνται για...» - Ανεπανάληπτη σπόντα από τη Μαυρίδη για τους...

«Χαζή είμαι;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Γενικά Νίκο μου ξεπουλιούνται για...» - Ανεπανάληπτη σπόντα από τη Μαυρίδη για τους...

Η Νικολέτα Μαυρίδη έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor all star την Τρίτη 28/3 στο Καλό μεσημεράκι με την ίδια να είναι πολύ αποκαλυπτική σχετικά με όσα συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή της).

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι έδειξε έναν ήπιο και χαμηλών τόνων χαρακτήρα όσο έμεινε στο παιχνίδι και ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους, που δεν τη βοήθησαν να έχει εξέλιξη και να παραμείνει μεγαλύτερο διάστημα.

Μέσα από την αποκαλυπτική της αυτή συνέντευξη όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως προτιμούσε τη στάση της και όχι την εφαρμογή κακής στρατηγικής, ακόμα και αν αυτό την έκανε να φαίνεται χαζή στους αντιπάλους της.

Το άδειασμα της Νικολέτας Μαυρίδη στους παίκτες του Survivor all star

«Το κομμάτι με τα αθλήματα με ενδιέφερε μόνο, σέβομαι την παραγωγή θα το πω...ξέρουμε τι δίνουμε, ξέρουμε τι χάνουμε. Ο καθένας ξέρει και κρίνει τον εαυτό του, νιώθω αδικημένη, παρ' όλα αυτά ο κόσμος κρίνει.

Το 21' δεν ήταν τα πράγματα έτσι, φέτος έχουν χαλάσει...Γενικά Νίκο μου, ξεπουλιούνται για μια εβδομάδα! Είναι πολλά τα λεφτά και κανένας, όλοι θα πουν ψέματα αν δεν πουν ότι πήγαν για αυτό και πήγαν για την εμπειρία. Ο καθένας λοιπόν προτιμάει να φτάσει μέχρι το σημείο, που μπορεί να φτάσει με κάποιο τρόπο.

Εγώ λοιπόν, αν ήξερα ότι θα βγω υποψήφια, εάν ήθελα να αλλάξω την ψήφο μου θα το έκανα και δε θα έβγαινα στο πρώτο συμβούλιο και ποτέ δεν ξέρεις, μετά μπορεί να κερδίζαμε και να μην έβγαινα γενικά. Εγώ ήξερα ότι θα με ψηφίσουν. Χαζή είμαι; Ή μάλλον νομίζαν ότι ήμουν. Αλλά, Προτιμώ να ξέρω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου Νίκο, γιατί αυτό με κάνει ευτυχισμένη, να είναι η ψυχούλα μου καλά», είπε η Νικολέτα Μαυρίδη.

Το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή της Νικολέτας Μαυρίδη στο παιχνίδι

«Η αλήθεια είναι ότι, εγώ την πρώτη κουβέντα με την παραγωγή την έκανα το καλοκαίρι, μου είχε γίνει μία πρόταση, το είχα αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, γιατί είχα και άλλα πράγματα, που έτρεχαν κλπ. και τον Οκτώβριο ενημερώθηκα ότι θα φύγω με τους πρώτους. Είχα ακυρώσει δουλειές, χορηγικά, το ένα το άλλο, το μαγαζί κλπ… τελικά δεν ενημερώθηκα ποτέ, ότι δεν θα κάνω trailer», ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Αφού έφυγαν οι πρώτοι και χαιρέτησα τη φίλη μου την Ελένη, που είχε έρθει στην Αθήνα...μετά από δύο εβδομάδες χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε: τρέχεις να κάνεις εμβόλια. Να πάω λέω...Χάνονται, το απόλυτο κενό, και με παίρνουν μια μέρα και μου λένε ''φεύγεις τότε'' και έφυγα. Θα μου πεις κορίτσι μου είσαι τρελή...Το οικονομικό είναι πρώτο, όποιος δεν το λέει λέει ψέματα. Εγώ είχα στο μυαλό μου το Survivor του 21'...δεν τα πέτυχα Νίκο μου, αλλά είμαι χαρούμενη, που είμαι εδώ», είπε η Νικόλ Μαυρίδη.