Survivor All Star: «Έχω κουραστεί! Όπου φυσάει ο άνεμος» - Έξω φρενών οι Κόκκινοι με τον Σπύρο Μαρτίκα

Οι αιχμηρές δηλώσεις τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Έχω κουραστεί! Όπου φυσάει ο άνεμος» - Έξω φρενών οι Κόκκινοι με τον Σπύρο Μαρτίκα

Με εντάσεις και αιχμηρές δηλώσεις ξεκίνησε για ακόμη μια φορά το αποψινό επεισόδιο (29/3) του Survivor all star, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής, εξαιτίας τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες οι Μπλε έχασαν και την τρίτη ασυλία με αποτέλεσμα να έπρεπε να βγάλουν έναν ακόμη δικό του ως υποψήφιο προς αποχώρηση και τελικά αυτή ήταν η Ελένη Χαμπέρη, κάτι που παραξένεψε αρκετά τους Κόκκινους, ειδικά το γεγονός πως και η Στέλλα είχε πάρει ψήφους, υποστηρίζοντας πως είναι παράνοια όλο αυτό που συμβαίνει.

Ο Σπύρος τότε έγινε έξαλλος και τα έβαλε με τους Διάσημους, τονίζοντας πως η θέση τους είναι πάρα πολύ δύσκολη και καλύτερα να μην σχολιάζουν, μιας και δεν ξέρουν τι περνάνε -δείτε εδώ όλο το σκηνικό στο χθεσινό συμβούλιο.

Στο αποψινό λοιπόν επεισόδιο, οι Κόκκινοι τοποθετήθηκαν για τα όσα είπε ο Σπύρος αλλά και για την γενικότερη συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

Χαμός στους Κόκκινους λόγω του Μαρτίκα

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία πριν από τρεις εβδομάδες για να βγάλει την Χαμπέρη στο τάκο και τώρα προσπαθεί να πείσει ότι η Στέλλα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι! Το τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στον Σπύρο», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Για να μην είμαι άδικος, όταν χάνεις τρεις ασυλίες είναι πάρα πολύ δύσκολο και βαρύ και να ψηφίσεις και για τις σχέσεις των παικτών. Οπότε καταλαβαίνω την αντίδραση του Μαρτίκα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζα τη Στέλλα», είπε στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δήλωσε κουρασμένος από τη συμπεριφορά του Μαρτίκα.

Σκάει «βόμβα» και με Σπύρο Μαρτίκα - Παράβαση κανονισμών και αποβολή;

Μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη φαίνεται πως η παραγωγή του Survivor All Star είναι πιο καχύποπτη κι έχει αρχίσει να ψάχνει τι άλλο μπορεί να συμβαίνει στις παραλίες που δεν το ξέρει ακόμη! Ένας παίκτης των Κόκκινων βρίσκεται ήδη στο επίκεντρό της (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός) ενώ πληροφορίες θέλουν και τον Σπύρο Μαρτίκα να έχει παραβεί κανονισμούς!

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκαν δημόσια κάποιες πληροφορίες από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 28/3, που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα!

«Θυμάστε ότι σας είπα ότι θα βρεθούν άνθρωποι με κινητό. Για τον Μαρτίκα, λοιπόν τώρα θα πω, αν και δεν μας ακούει αλλά τέλος πάντων θα του τον μεταφέρουν, να προσέχει τι λέει γιατί μαθαίνω ότι θα έρθουν τέτοιες εξελίξεις απ' έξω για τον Μαρτίκα που η παραγωγή θα έχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα αν θέλει να τον κρατήσει στο παιχνίδι γιατί της δίνει ριάλιτι.» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε:

«Για να το αποκρυπτογραφήσουμε αυτό που λες, θα υπάρχει κάποιος παίκτης που έχει βγει έξω και θα πει ότι ο Μαρτίκας έχει κινητό, έχει ασύρματο, έχει τηλεόραση, έχει wifi κι έχει και συνδρομητικό κανάλι».

Τέλος, πρόσθεσε ο Κωνσταντινίδης: «Και μην έχει και πράγματα να δείξει» αφήνοντας άφωνο τον Γιάννη Πουλόπουλο που φώναξε «Α έχει και ντοκουμέντα;!», λήγοντας την συζήτηση.