Survivor All Star: «Έχεις κάνει εδώ 20 γυναίκες να κλαίνε από...» - Απίστευτος καυγάς Καραγκούνια με Μαρτίκα

Χαμός πριν τον αγώνα επάθλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Έχεις κάνει εδώ 20 γυναίκες να κλαίνε από...» - Απίστευτος καυγάς Καραγκούνια με Μαρτίκα

Χαμός σημειώθηκε στο αποψινό 30/3 επεισόδιο του Survivor all star και συγκεκριμένα όταν οι 2 ομάδες έφτασαν στον στίβο μάχης, εξαιτίας της κόντρας ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η δεύτερη, ειδικότερα, έκλαιγε κι έκανε λόγο για body shaming από μεριάς του φαρμακοποιού.

Αφορμή για αυτό στάθηκε ένα σχόλιο του Σπύρου όπου ανέφερε: «Όσο μπόι της λείπει, τόση γλώσσα έχει», με τον ίδιο να τονίζει πώς είναι απλά μια λαϊκή έκφραση και τίποτα παραπάνω. Ο Σάκης Κατσούλης, φυσικά, πήρε το μέρος της κοπέλας του, με τον Σπύρο να επιμένει στα λεγόμενά του (δείτε εδώ ολόκληρο τον καυγά τους).

Όσο λοιπόν τσακωνόντουσαν οι 3 τους, η Μαριαλένα δεν σταμάταγε να κλαίει, με τον συμπαίκτη της, Τάκη, να φωνάζει στον Σπύρο πως την έκανε να κλάψει.

Ένταση μεταξύ Τάκη και Σπύρου

«Έχεις κάνει εδώ 20 γυναίκες να κλαίνε από την πρώτη μέρα που ήρθες! Η Μαριαλένα σε πείραξε τώρα;; 20 γυναίκες κλαίνε από την ημέρα που ήρθες», απάντησε από πλευράς του ο Μαρτίκας.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, πρόκειται για γυναίκα. Δύο είναι οι υποψήφιες. Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ελένη Χαμπέρη. Η πρώτη, όμως, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό, με πολλούς να την υπερασπίζονται μετά τα όσα έζησε εξαιτίας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να κρατήσει την θέση της και εκείνη που θα φύγει θα είναι η Ελένη Χαμπέρη, η οποία με βάση τα στατιστικά είναι πιο δυνατή στους αγώνες από την συμπαίκτριά της, πράγμα που ίσως κοστίσει στους Μπλε (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το νέο έπαθλο φαγητού).

Ελένη Χαμπέρη Survivor All Star