Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Λίγο μετά τον αγώνα επάθλου φαγητού στο αποψινό 31/3 επεισόδιο του Survivor all star, Μπλε και Κόκκινοι πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό και να ανακοινωθεί έτσι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν 4 και ήταν μάλιστα όλοι από τους Μπλε, καθώς μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων, οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν καμία ασυλία και έτσι έβγαλαν στον τάκο μόνο δικούς τους παίκτες. Αυτοί ήταν: Νικόλας Αγόρου, Σπύρος Μαρτίκας, Ελευθερία Ελευθερίου και Ελένη Χαμπέρη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός, πριν προχωρήσει στην ανακοίνωση του ονόματος, ρώτησε τις 2 ομάδες πως νιώθουν με τους νέους τους συμπαίκτες, μιας και συμπληρώθηκε μια εβδομάδα μετά το ανακάτεμα της τράπουλας. Όλοι είπαν πως νιώθουν πολύ καλύτερα, πως έχουν δέσει πιο πολύ και μάλιστα μεταξύ άλλων η Εύη αναφέρθηκε στον Ηλία Γκότση, λέγοντας πως πάντα θα βρίσκεται στην ζωή της και πως δεν πειράζει που δεν είναι στον νησί μαζί της. Αυτός από την άλλη βέβαια, άλλα λέει κι άλλα κάνει σε σχέση με εκείνη (δείτε εδώ).

Εκτός από αυτό όμως, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στους Κόκκινους, οι οποίοι είπαν από πλευράς τους ποιος παίκτης θα τους συνέφερε να αποχωρήσει, με τους περισσότερους να λένε την Ελένη, μιας και είναι η πιο δυνατή τους παίκτρια, ωστόσο αν το σκεφτούν από ανθρώπινη μεριά, δεν θα το ήθελαν, καθώς είναι μια γλυκύτατη κοπέλα που δεν δημιουργεί εντάσεις και καυγάδες.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor all star

Τελικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτή που θα έπαιρνε το αεροπλάνο της επιστροφής ήταν η Ελένη Χαμπέρη, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly για ακόμη μια φορά!

Φυσικά, στην ανακοίνωση του ονόματος της, οι περισσότεροι έβαλαν τα κλάματα, ειδικά η ίδια η Ελένη αλλά και η καλή της φίλη, Σταυρούλα. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα από τον Γιώργο Λιανό για το ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε τον Νίκο Μπάρτζη.