Survivor All Star: Τους έπιασαν μαζί πίσω από έναν βράχο - Αποβάλλονται και γυρίζουν ντροπιασμένοι γιατί είναι και δεσμευμένοι στην Ελλάδα

Έλα το Love island Άγιος Δομίνικος edition!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τους έπιασαν μαζί πίσω από έναν βράχο - Αποβάλλονται και γυρίζουν ντροπιασμένοι γιατί είναι και δεσμευμένοι στην Ελλάδα

Όσο περνάει ο καιρός τόσο και περισσότερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το Survivor all star και το τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στον Άγιο Δομίνικο.

Δυστυχώς κάποιες από τις παραβάσεις που έχουν σημειωθεί φέτος φαίνεται πως συνέβησαν και στο παρελθόν αλλά δεν γινόντουσαν γνωστές. Αυτή τη φορά βέβαια και στο συγκεκριμένο άρθρο δεν θα μιλήσουμε για παράβαση φαγητού η επικοινωνία με την Ελλάδα αλλά για κάτι άλλο λίγο πιο προσωπικό που αφορά δύο αρκετά δημοφιλείς παίκτες.

Τα ζευγάρια που μπήκαν στο παιχνίδι ήτανε απ’ την αρχή γνωστά: Κωσταντίνος Βασάλος με Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας με Βρισηίδα Ανδριώτου του και Μαριαλένα Ρουμελιώτη με Σάκη Κατσούλη.

Το ζευγάρι που δημιουργήθηκε μετά, κατά τη διάρκεια δηλαδή του ριάλιτι, ήταν ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα (η οποία παντρεύεται - δείτε το προσκλητήριο του γάμου) αλλά πριν από λίγα λεπτά μάθαμε ακόμα ένα που μάλιστα τα παιδιά είναι μαζί εδώ και καιρό αλλά έχουν φροντίσει να το κρύψουν πολύ καλά τόσο από τους συμπαίκτες τους όσο και από τις κάμερες και πιστέψτε με υπάρχει σοβαρός λόγος….

Δείτε επίσης: Σάλος ξανά στο Survivor All Star - Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Μαριαλένας! Την "ξεσκέπασε" η παραγωγή

Νέο ειδύλλιο στο Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν κι εμείς θα σας τα αποκαλύψουμε με επιφύλαξη, ένας παίκτης της κόκκινης ομάδας έπιασε στα πράσα δύο άλλους παίκτες που δεν ξέρουμε ακόμη αν ανήκουν στην δική του ή στην αντίπαλη ομάδα να ερωτοτροπούν σε βράχια της παραλίας πολύ νωρίς το πρωί.

Τόσο σοκ ήταν μεγάλο όπως και η αναστάτωση όλων. Ο συγκεκριμένος παίκτης στο θέαμα άρχισε να τσιρίζει έτσι έγινε γνωστό σε όλη την παραλία και οι παίκτες εκτέθηκα ανεπανόρθωτα. Την ώρα που τσιρίζε μάλιστα, πετάχτηκε μπροστά του ένας τεράστιος ιππόκαμπος και τους έκανε όλους λούτσα (χιχιχιχι)

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!

P.S: Θα μπορούσα άνετα να γράψω μυθιστόρημα

P.S 2: Να μάθετε να μην πιστεύετε όλα όσα γράφονται και λέγονται! Πάντα κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια!