Survivor All Star: Επιστρέφουν Κατερίνα Δαλάκα & Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή Πιλίδη - Γκότση;

Η απόφαση της παραγωγής μετά τις έκτακτες εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Survivor All Star είναι ένα παιχνίδι ανατροπών και αυτό έχει αποδειχθεί μετά από τόσες αποβολές και σκάνδαλα που έχουμε ζήσει μέσα σε τόσους λίγους μήνες. Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψαν ήδη στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις του δεύτερου για όσα συνέβαιαν στον Άγιο Δομίνικο και τον λόγο που αποχώρησαν από το παιχνίδι είναι σοκαριστικές, αφού δείχνει αποφασισμένος να "ξελασπώσει" το όνομά του μετά τις κατηγορίες που του προσάπτουν για λίστες με ψώνια και φαγητά που ζητούσε από local για να μπορεί να επιβιώσει στο εξωτικό νησί σε τόσο αντίξοες συνθήκες.

Πέρα, όμως, από όσα συμβαίνουν με τους δύο άντρες, αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν έντονες φήμες σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες αποβλήθηκαν για παραβίαση κανόνων, αλλά εν τέλει δεν βρέθηκε τίποτα ενοχοποιητικό εναντίον τους, σύμφωνα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Επιστρέφουν όντως η Δαλάκα και η Ασημίνα στο Survivor All Star;

Ακούγεται, λοιπόν, πολύ έντονα, πως οι δύο παίκτριες πρόκειται να επιστρέψουν στο παιχνίδι και θα πάρουν την θέση των δύο νεαρών που μόλις έφυγαν, παίρνοντας το αίμα τους πίσω και κάνοντας τους πρώην συμπαίκτες τους να "ξινίσουν", εφόσον υπήρχαν πολλοί που δεν τις ήθελαν εκεί.

Ύστερα, όμως, από αρκετό ψάξιμο, έγινε αντιληπτό πως πρόκειται απλώς για μία φάρσα που προετοίμαζαν, μιας που σήμερα, Σάββατο 1/4, είναι πρωταπριλιά και ορισμένοι ήθελαν να "ταράξουν" τα νερά και να φέρουν χαμόγελα.

Η Χατζηαδνρέου έστειλε και 2ο εξώδικο στον Ατζούν

Στα μαχαίρια βρίσκονται ακόμα όπως φαίνεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η παραγωγή του Survivor all star, Acun Medya, με την πρώην παίκτρια μάλιστα να περνά σε δεύτερο εξώδικο, όπως έγινε γνωστό σήμερα 26/3 το πρωί.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ασημίνα βρέθηκε εκτός παιχνιδιού μετά την αποβολή της, καθώς είχε γίνει γνωστό πως παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και έτσι όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, είχε καταγγείλει με εξώδικο πως οι άνθρωποι της παραγωγής την κρατούσαν όμηρο και της έδιναν 3 ηρεμιστικά χάπια την ημέρα για να μπορέσει να κοιμηθεί.

Ωστόσο, ο Ατζούν αποκάλυψε όλη την αλήθεια, με την Ασημίνα να δικαιώνεται σιγά σιγά.

Σήμερα λοιπόν, η δικηγόρος της Ασημίνας, Βάσια Καπερνάρου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε ότι απέστειλαν κι άλλο εξώδικο, με την κατηγορία πως η εταιρεία παραγωγής δεν έχει λάβει ακόμη τα χρήματά της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η δικηγόρος λοιπόν αναφέρθηκε λεπτομερώς στο περιεχόμενο του εγγράφου που κοινοποιήθηκε στον Acun Ilicali.

«Εκδόθηκε το εξώδικο, από την Παρασκευή κιόλας, η αιτία είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει λάβει αμοιβή της για την συμμετοχή της στο Survivor και κατά πλήρη παράβαση των σχετικών άρθρων της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της ίδιας και του παραγωγού. Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση το οποίο αναφέρει ότι μετά το επεισόδιο της αποχώρησής τους όλοι οι παίκτες πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 ημέρες μετά.

Το επεισόδιο της απομάκρυνσης της κυρίας Χατζηανδρέου προβλήθηκε την 1η Φεβρουαρίου», είπε μεταξύ άλλων η Βάσια Καπερνάνου.