Survivor all star: «Αυτή την εβδομάδα...» - Τα "καρφιά" του Μαρτίκα για τους συμπαίκτες του

Ξεκίνησε δυναμικά ο φαρμακοποιός!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Αυτή την εβδομάδα...» - Τα

Το αποψινό (2/4) επεισόδιο του Survivor all star έχει μόλις λίγα λεπτά στον αέρα του ΣΚΑΙ και μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Σάκη Κατσούλη (δείτε εδώ τι) και οι ίντριγκες ξεκίνησαν με πρωτοπόρο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, ο φαρμακοποιός θέλησε να τοποθετηθεί και να πεί για τον χαρακτήρα της πρώην συμπαίκτριας του, που σύμφωνα με τον ίδιο αποχώρησε άδικα και πως την γνώρισε καλύτερα μετά τις ανακατατάξεις των ομάδων.

Τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor all star

«Όταν απεγκλωβίστηκε από την τότε κόκκινη ομάδα, η Ελένη γνωριστήκαμε», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού και ασυλίας απόψε (2/4) στο Survivor All Star

Τα βράδια της Κυριακής είναι συνδεδεμένα με το Survivor All Star και απόψε (2/4) αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι, λοιπόν, μετά τα "σκάνδαλα" που έχουν βγει στη φόρα, οι παίκτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν και όσα λέγονται και αποκαλύπτονται για εκείνους στην Ελλάδα όσο εκείνοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, θα πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ακόμη κι αν υπάρχουν διαφορές στις καλύβες τους και θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά πως το έπαθλο φαγητού, αλλά και η πρώτη ασυλία, μπορούν να βρεθούν στα χέρια μόνο μίας ομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα παρακολουθήσαμε την Κόκκινη ομάδα να παίρνει τα πάνω της και να κερδίζει σερί, όμως και η Μπλε, αφού έχασε όλες τις ασυλίες, το πήρε πατριωτικά και έκανε comeback.

Για κακή τους τύχη ωστόσο, οι Μαχητές, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι εκείνοι οι οποίοι, αφού το παλέψουν με νύχια και με δόντια, θα χάσουν για μία ακόμη φορά και έτσι θα πρέπει να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός).

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Μαριαλένας - Την "ξεσκέπασε" η παραγωγή