Survivor All Star spoiler (2/4): ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα

Είναι αυτός που περιμένετε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (2/4): ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα

Μπορεί να έχει γίνει ολόκληρος χαμός σχετικά με το Survivor All Star μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, καθώς ακούγεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι, κι αυτό γιατί βρέθηκαν πίσω από τα βράχια να κάνουν "περίεργες" κινήσεις (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο οι παίκτες οφείλουν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης που έρχεται, διότι διαφορετικά και θα πεινάσουν και θα πρέπει να βγάλουν στον τάκο κάποιον παίκτη τους.

Εμείς εδώ στο youweekly.gr γνωρίζουμε ήδη ποια θα είναι η ομάδα που θα φέρει τη νίκη (δείτε την εδώ), αλλα οι πληροφορίες μας φτάνουν μέχρι και στον πρώτο υποψήφιο, ο οποίος θα ανακοινωθεί το βράδυ της Κυριακής 2/4 μετά από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του Άγιου Δομίνικου.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Εφόσον, λοιπόν, η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι η Κόκκινη, οι Μπλε οι οποίοι έχασαν τρεις παίκτες στο σύνολο αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να μπουν ξανά σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία, κινδυνεύοντας να χάσουν άλλον έναν συπαίκτη αφού κάποιος από αυτούς θα βγει από την κάλπη.

Ο αδύναμος κρίκος μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βγήκε και την προηγούμενη φορά, πρώτη από την ψηφοφορία, όπως θα συμβεί και αυτή τη φορά, καθώς κανένας δεν θα διστάσει και θα την "δώσουν στεγνά". Θα φέρει αυτό την αντίδρασή της ξανά;

Διαβάστε επίσης: Σάλος ξανά! Αποκαλύφθηκε το ψέμα της Μαριαλένας - Την "ξεσκέπασε" η παραγωγή

Ελευθερία Ελευθερίου

Επιστρέφουν Κατερίνα Δαλάκα & Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Το Survivor All Star είναι ένα παιχνίδι ανατροπών και αυτό έχει αποδειχθεί μετά από τόσες αποβολές και σκάνδαλα που έχουμε ζήσει μέσα σε τόσους λίγους μήνες. Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψαν ήδη στην Ελλάδα και οι αποκαλύψεις του δεύτερου για όσα συνέβαιαν στον Άγιο Δομίνικο και τον λόγο που αποχώρησαν από το παιχνίδι είναι σοκαριστικές, αφού δείχνει αποφασισμένος να "ξελασπώσει" το όνομά του μετά τις κατηγορίες που του προσάπτουν για λίστες με ψώνια και φαγητά που ζητούσε από local για να μπορεί να επιβιώσει στο εξωτικό νησί σε τόσο αντίξοες συνθήκες.

Πέρα, όμως, από όσα συμβαίνουν με τους δύο άντρες, αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν έντονες φήμες σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες αποβλήθηκαν για παραβίαση κανόνων, αλλά εν τέλει δεν βρέθηκε τίποτα ενοχοποιητικό εναντίον τους, σύμφωνα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ακούγεται, λοιπόν, πολύ έντονα, πως οι δύο παίκτριες πρόκειται να επιστρέψουν στο παιχνίδι και θα πάρουν την θέση των δύο νεαρών που μόλις έφυγαν, παίρνοντας το αίμα τους πίσω και κάνοντας τους πρώην συμπαίκτες τους να "ξινίσουν", εφόσον υπήρχαν πολλοί που δεν τις ήθελαν εκεί.

Ύστερα, όμως, από αρκετό ψάξιμο, έγινε αντιληπτό πως πρόκειται απλώς για μία φάρσα που προετοίμαζαν, μιας που σήμερα, Σάββατο 1/4, είναι πρωταπριλιά και ορισμένοι ήθελαν να "ταράξουν" τα νερά και να φέρουν χαμόγελα.