Survivor All Star spoiler 2/4: Θα καταρρακωθούν οι... - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί διαρροή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 2/4: Θα καταρρακωθούν οι... - Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Την ώρα που στην Ελλάδα γίνεται χαμός με τις παραβάσεις και τα ψέματα των παικτών στο Survivor All Star, στον Άγιο Δομίνικο οι δυο ομάδες Μπλε και Κόκκινοι χωρίς να γνωρίζουν (τουλάχιστον ορισμένοι) τι λέγεται για το όνομα τους, συνεχίζουν να μάχονται για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Αύριο Κυριακή 2/4 θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ξεκινώντας από την αρχή τα συμβούλια του νησιού, όπου κάποιοι παίκτες θα ψηφιστούν για αποχώρηση, η οποία θα γίνει όπως κάθε εβδομάδα την Πέμπτη.

Και οι δυο ομάδες πλέον είναι αρκετά δυνατές. Μπορεί βέβαια οι Μπλε να έχασαν δυο δυνατούς παίκτες τους Γκότση και Πιλίδη λόγω της αποβολής τους, ωστόσο κατάφεραν και εκείνοι να φάνε "ισοπεδώνοντας" του Κόκκινους.

Αν εξαιρέσετε μάλιστα τον άγριο καβγά Μαριαλένας, Σάκη και Σπύρου, θα λέγαμε πως το κλίμα στο Survivor All Star αυτή την φορά είναι αρκετά ήρεμο.

Δείτε επίσης: Τους έπιασαν μαζί πίσω από έναν βράχο - Αποβάλλονται και γυρίζουν ντροπιασμένοι γιατί είναι και δεσμευμένοι στην Ελλάδα

Τι θα συμβεί όμως αύριο 2/4 - Ποια ομάδα του Survivor All Star θα κερδίσει την ασυλία;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους 10 πόντους δεν θα είναι άλλη από την Κόκκινη, με αποτέλεσμα οι Μπλε να ψηφιστούν για αποχώρηση.

Μείνετε συντονισμένοι για τον πρώτο υποψήφιο!

Δείτε επίσης: Επιστρέφουν Κατερίνα Δαλάκα & Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποβολή Πιλίδη - Γκότση;

Survivor All Star spoiler 2/4

Αποκαλύφθηκε και άλλο ψέματα από την παραγωγή

Στο στόχαστρο του twitter το τελευταίο διάστημα έχει μπει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, εξαιτίας της συμπεριφοράς που έχει από τότε που άλλαξαν οι ομάδες και είναι μαζί με τον Σάκη Κατσούλη στους Κόκκινους - δείτε τι λένε και γιατι την κράζουν.

Τι τελευταίες ώρες ωστόσο, κυκλοφορεί και ένα tweet που κατηγορεί την Μαριαλένα πως είπε ψέματα σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και είχε ως αποτέλεσμα να απέχει από το προτελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η παίκτρια είχε ανακοινωθεί πως έχει γαστρεντερίτιδα και για το λόγο αυτό δεν μπορούσε να πάει στο συμβούλιο. Όμως, την επόμενη ημέρα έφαγε κανονικά παστίτσιο, φαγητό που αν είχε γαστρεντερίτιδα την προηγούμενη ημέρα δεν μπορούσε να φάει... Μάλιστα, την κίνηση της αυτή απαθανάτισε η παραγωγή και συγκεκριμένα ο κάμεραμαν και οι τηλεθεατές την κατηγορούν πως είπε ψέματα.