«Δεν έπρεπε να πω ναι στο παιχνίδι!» - Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που μπήκε στο Survivor all star

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν έπρεπε να πω ναι στο παιχνίδι!» - Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που μπήκε στο Survivor all star

Το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένο ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star, μετά την αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, τόσο για το παιχνίδι όσο και για τον ίδιο.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το άθλημα που θα ακολουθήσει μετά την ελεύθερη πάλη (δείτε εδώ τα λόγια του), αλλά και τον πραγματικό λόγο δεν ήθελε να μπει στο παιχνίδι και ότι θεωρεί, λάθος την τελική του απόφαση.

Η αποκάλυψη του Γιωρίκα Πιλίδη για το Survivor all star

«Δεν έπρεπε να πω ναι στο παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί και μετά στα επαγγελματικά μου αποκλείστηκα από τους αγώνες για δύο χρόνια, οπότε αναγκάστηκα να ξαναμπώ. Γι’ αυτό ξαναμπήκα στο All Star. Πριν μπω δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου. Φέτος ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι, καμία σχέση με το περσινό. Επειδή το είχαμε ξαναπεράσει, είχαμε όλοι μας έναν πολύ διαφορετικό αέρα. Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν έχω ξαναβιώσει», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

«Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τώρα σου μιλάει και επί τόπου φεύγει πίσω και λέει άλλα, προκειμένου να συνεχίσει στο παιχνίδι. Πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση από την αρχή και με απομάκρυνε από όλα. Θα πω τα ονόματα όταν βγουν από το παιχνίδι. Θέλω να δω τις αντιδράσεις τους. Όταν ήρθε ο Ατζούν και είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία και δεν μου άρεσε, οπότε είπα ότι ήμουν κι εγώ μέσα στα κόλπα. Περίμενα ότι θα το παραδεχθούν και άλλοι, απογοητεύτηκα», συμπλήρωσε.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Σπανού μετά την αποβολή Γκότση και Πιλίδη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα έκανε η Ελισάβετ Σπανού η οποία μίλησε για το Survivor All Star, σχολιάζοντας όλα τα σκάνδαλο που έχουν "σκάσει" αλλά και την αποβολή του Ηλία Γκότση και τους Γιωρίκα Πιλίδη λόγω παραβίασης των κανονισμών.

Η τραγουδίστρια μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια κυρίως εναντίον της παραγωγής που όπως δήλωσε είναι εκείνη που έχει την ευθύνη για όλα.

«Δεν ξέρω πραγματικά από πού να το πιάσω. Εγώ έχω σταματήσει να το βλέπω. Εκ των πραγμάτων ενημερώνομαι και ενημερωνόμουν μέχρι τώρα που ήταν ο Γιωρίκας και ο Ηλίας μέσα, που ήταν οι πιο αγαπημένοι μου παίκτες», δήλωσε αρχικά η Ελισάβετ Σπανού και συνέχισε «Χάρηκα τόσο πολύ που βγήκαν μέσα από αυτό το τσίρκουλο. Θεωρώ ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Καλό είναι πια να λέμε survivor αντί για τσίρκο».

Δείτε επίσης: Συναγερμός στο Survivor all star - Παίκτης με κινητό "καίει" την παραγωγή του ΣΚΑΙ

Σχετικά με την λίστα με τα ψώνια που κατηγορούν τον Ηλία Γκότση: «Προφανώς αφορούσε πολύ κόσμο η λίστα. Απλά επειδή αυτό το πράγμα γίνεται κρυφά, όπως καταλαβαίνεις, αν θέλουν να ψωνίσουν 5-6 άτομα, ένας θα πάει, δεν θα πάει παρεάκι. Έχουν βάλει όλοι το δάχτυλο στο μέλι και έχουμε βγάλει τώρα αυτούς που κατέβασαν το βάζο από το ράφι», σχολιάζει η Ελισάβετ Σπανού. Από το περσινό το δικό μας ξεκίνησε το ξεχαρβάλωμα. Προφανώς γινόντουσαν πιο πριν. Πριν μπω μέσα που έλεγαν μην πιαστείς κοτσίφι και δεν πάρεις λεφτά».

«Υπάρχουν πολλοί locals που απασχολούνται στην παραγωγή, για να εξυπηρετούν τις ανάγκες. Είναι κοντά στους παίκτες είμαι εύκολο να τους δελεάσεις. Για μένα για ό,τι συμβαίνει ευθύνεται η παραγωγή απλώς φέτος νομίζω ότι πουλάει ακόμη περισσότερο το να τους ξεμπροστιάζει από το να τους κόψει. Το Survivor έχει χάσει τόσο πολύ την αξία του που είναι ένας τρόπος να κάνουν ριάλιτι», είπε κατά της παραγωγής.