MasterChef 7: Έμεινε ή έφυγε; Μετά την επιστροφή του Στέφανου Χίλα - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (4/4)

Κάποια τρόμαξε με αυτή την εξέλιξη...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: Έμεινε ή έφυγε; Μετά την επιστροφή του Στέφανου Χίλα - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε (4/4)

Μετά το τραγικό ατύχημα του Γρηγόρη, ο οποίος κατέληξε λιπόθυμος στα χέρια των διασωστών, οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκείνος και ο συμπαίκτης του είχαν την χειρότερη προσπάθεια, γι' αυτό και θα αντιμετώπιζαν τον τελευταίο εισβολέα του MasterChef 7.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Χίλα, ο οποίος με το που μπήκε "σάστισε", διότι ξαφνικά έπρεπε να αντιμετωπίσει όχι έναν, αλλά δύο παίκτες.

«Είναι σα να συμβαίνει πάλι για πρώτη φορά, νιώθω δεν ξέρω, κόβονται τα πόδια μου, ένα άγχος που δεν το έχω ξανά νιώσει. Προβληματίζομαι όμως που αντί για έναν παίκτη βλέπω δύο και λέω "ώπα τι συμβαίνει τώρα;», είπε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή του, μάλιστα, τάραξε την Μαρία Λαζαρίδου, η οποία φώναξε: «Κρύψτε με» μόλις τον είδε και σε αυτό ίσως να οφείλεται το γεγονός πως είναι εκείνη που τον είχε "διώξει" στον προηγούμενο κύκλο και φοβάται την δική του αντίδραση.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε (4/4) από το MasterChef 7

Μπήκαν, λοιπόν, οι τρεις τους στην κουζίνα, μαγείρεψαν και προς έκπληξη όλων, ο Γρηγόρης, αν και τραυματίας, είχε την καλύτερη προσπάθεια, γι' αυτό και οι κριτές έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στον Παύλο και τον Στέφανο για το ποιος θα αποχωρήσει.

Κατέληξαν, λοιπόν, πως η θέση ανήκει ξεκάθαρα στον Στέφανο και έτσι ο ίδιος μπήκε ξανά στο παιχνίδι, παίρνοντας την ποδιά!

Επικό τρολάρισμα από τον Κουτσόπουλο & τον Ιωαννίδη στον Κοντιζά για την εμφάνισή του

Πριν φτάσουν τα πιάτα μπροστά στους κριτές, ξεκίνησε ένα επικό τρολάρισμα από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη προς τον Σωτήρη Κοντιζά εξαιτίας των ενδυματολογικών του επιλογών.

Ο ίδιος είχε επιλέξει να φορέσει ένα ριγέ μπλουζάκι και μαζί με αυτό ένα μαντήλι δεμένο στον λαιμό του και έτσι θύμισε γονδολιέρη στη Βενετία, μόνο που η καταγωγή του είναι από την Ιαπωνία και αυτό είναι που έκανε την εικόνα ακόμη πιο ξεκαρδιστική για τους άλλους δύο κριτές.

Λ.Κ: Επειδή η διαδικασία που είχαμε σήμερα μας απορρόφησε, δεν έχουμε σχολιάσει καθόλου ενδυματολογικά τον Σωτήρη

Π.Ι: Τι να πρωτοπούμε Λεωνίδα

Λ.Κ: Πουλιά στην παντόφλα Πούντα / Αντίπαρος, αλλά είναι μοντέρνος

Π.Ι: Σαν Ιάπωνας γονδολιέρης ή σαν σε διαφήμιση Γκοτιέ

Σ.Κ: Εγώ φταίω που δίνω αυτή τη δροσιά και τον αέρα να ανοίξει το μάτι σας. Βαρετούληδες είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το πρώτο πιάτο

Λ.Κ: Τράβα μπρος και μη σε μέλλει