Survivor All Star: «Δεν μπορώ! Συγγνώμη» - Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Δεν μπορώ! Συγγνώμη» - Πλάνταξαν όλοι στο κλάμα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μετά τον χαμό που δημιουργήθηκε στην καλύβα των Μπλε εξαιτίας της χθεσινής ψηφοφορίας (δείτε εδώ τι συνέβη), οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν και πήγαν στον αποψινό 5/4 στίβο μάχης του Survivor all star προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό.

Ωστόσο, η ανακοίνωση που τους έκανε, είχε ως αποτέλεσμα να πλαντάξουν όλοι στο κλάμα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τους είπε πως απόψε θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας και πως μάλιστα τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε αν κερδίζουν, θα λάβουν μηνύματα και φωτογραφίες από την οικογένεια και τους συντρόφους τους.

Όμως, τους τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουν έπαθλο επικοινωνίας, λόγω Πάσχα. Φυσικά, το γεγονός πως θα δουν τις οικογένειές τους, έστω κι με αυτόν τον τρόπο, τους έκανε να κλάψουν.

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο επικοινώνησε μαζί μας από πολύ νωρίς το πρωί και πολύ ξεκάθαρη: Οι μπλε ΔΕΝ θα καταφέρουν να ορθοποδήσουν με τίποτα αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Οι ήττες τους θα συνεχιστούν. Οι κόκκινοι απόψε θα κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα στις νίκες! Για να δούμε τι θα συμβεί αύριο... Θα βαφτεί όλη η εβδομάδα μπλε ή υπάρχει ακόμη ελπίδα;