Survivor All Star: Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει κανείς!

Οι αλλαγές στο ριάλιτι λόγω Πάσχα

Survivor All Star: Ανατροπή με την αποχώρηση - Δεν φεύγει κανείς!

Πολυποίκιλες οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, ενόψει Πάσχα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, που μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/4, μέσα από την πρωινή εκπομπή του σταθμού Πρωινό μας η Μεγάλη Εβδομάδα θα έχει λιγότερες ημέρες προβολής και δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια αποχώρηση!

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος την Κυριακή 9/4 θα δούμε την 1η ασυλία ενώ Μεγάλη Δευτέρα την 2η. Από τις δυο ασυλίες θα προκύψουν δυο υποψήφιοι εκτός εάν υπάρξει ισοψηφία που εκεί θα προκύψουν περισσότεροι! Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου και δεν θα υπάρχει αποχώρηση!

Μετά το Πάσχα θα έχουμε τρεις ακόμη ασυλίες άρα συνολικά θα έχουμε τουλάχιστον πέντε υποψήφιους, μετά θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση και σιγά σιγά το πάρτι της ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Του φώναζε μπροστά σε όλους - Άγριος τσακωμός για Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Αλλάζουν ξανά οι ομάδες - Οι τρεις παίκτες που γίνονται από μπλε κόκκινοι κι από κόκκινοι μπλε!

Μπορεί λίγο πριν την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη η παραγωγή να αποφάσισε να κάνει ένα ανακάτεμα στις ομάδες αλλά μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες το ανακάτεμα αυτό αποδείχθηκε πως δεν πήγε καθόλου καλά!

Την πρώτη εβδομάδα οι Μπλε έχασαν όλες τις ασυλίες και κέρδισαν μόνο επικοινωνία και φαγητό ενώ αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, την 13η, που ολοκληρώνεται σήμερα 6/4 με το επεισόδιο της αποχώρησης (δείτε εδώ ποιος φεύγει) οι Μπλε έχουν σημειώσει μόνο ήττες μέχρι στιγμής (δείτε εδώ ποιος κερδίζει τον αποψινό αγώνα).

Η κατάσταση χρήζει έκτακτης αντιμετώπισης γι' αυτό και η παραγωγή ανέλαβε δράση!

Πιο συγκεκριμένα Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα από Κόκκινοι θα είναι μπλε ενώ Μελίνα Μεταξά από Μπλε θα γίνει Κόκκινη! Κανείς από τους τρεις δεν το πήραν πολύ καλά αυτό!