Survivor All Star: Τον είπε κλόουν και έφυγε έξαλλος - Χαμός μεταξύ Βασάλου και Καραγκούνια

Εντάσεις στην παραλία των Κόκκινων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Τον είπε κλόουν και έφυγε έξαλλος - Χαμός μεταξύ Βασάλου και Καραγκούνια

Με εντάσεις και παρεξηγήσεις ξεκίνησε το αποψινό 6/4 επεισόδιο του Survivor all star τόσο στην Μπλε ομάδα (δείτε εδώ τι συνέβη), όσο και στην Κόκκινη, παρά το γεγονός πως επικρατεί καλό κλίμα λόγω των συνεχόμενων νικών τους.

Συγκεκριμένα λοιπόν, όλη η ομάδα σχολίαζε το χθεσινό παιχνίδι γνώσεων που είχαν και γέλαγαν με τον Σπύρο Μαρτίκα, όπου αντί για ταχυδακτυλουργός, είπε ταχυδρόμος, όταν ρωτήθηκε για το ποιους βλέπουμε στα παιδικά πάρτι.

Εκνευρίστηκε ο Καραγκούνιας με τον Μαρτίκα

Μάλιστα, ανέφερε και την λέξη κλόουν, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να επαναλαμβάνει χιουμοριστικά τις λέξεις αυτές που είπε ο Σπύρος και προσθέτοντας αμέσως μετά την λέξη κλόουν, την λέξη Καραγκούνιας.

Αυτό όμως πείραξε αρκετά τον Τάκη, ο οποίος σηκώθηκε αμέσως και έφυγε μες τα νεύρα, σχολίαζοντας στην κάμερα αμέσως μετά πως είναι σε μια ηλικία που δεν μπορεί να δεχτεί το χιούμορ του Κωνσταντίνου και πως έχει ένα παιδί έξω και δεν θέλει να βλέπει να τον λένε γελωτοποιό και τα σχετικά.

Αλλάζουν ξανά οι ομάδες - Οι τρεις παίκτες που γίνονται από μπλε κόκκινοι κι από κόκκινοι μπλε!

Μπορεί λίγο πριν την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη η παραγωγή να αποφάσισε να κάνει ένα ανακάτεμα στις ομάδες αλλά μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες το ανακάτεμα αυτό αποδείχθηκε πως δεν πήγε καθόλου καλά!

Την πρώτη εβδομάδα οι Μπλε έχασαν όλες τις ασυλίες και κέρδισαν μόνο επικοινωνία και φαγητό ενώ αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, την 13η, που ολοκληρώνεται σήμερα 6/4 με το επεισόδιο της αποχώρησης (δείτε εδώ ποιος φεύγει) οι Μπλε έχουν σημειώσει μόνο ήττες μέχρι στιγμής (δείτε εδώ ποιος κερδίζει τον αποψινό αγώνα).

Η κατάσταση χρήζει έκτακτης αντιμετώπισης γι' αυτό και η παραγωγή ανέλαβε δράση!

Πιο συγκεκριμένα Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα από Κόκκινοι θα είναι μπλε ενώ Μελίνα Μεταξά από Μπλε θα γίνει Κόκκινη! Κανείς από τους τρεις δεν το πήραν πολύ καλά αυτό!