My Style Rocks: Τα δάκρυα δεν είχαν σταματημό - Πλάνταξαν στο κλάμα όλοι στο πλατό με την εξομολόγηση της Σελένης για την μητέρα της

Η Emilia ξάφνιασε την Καραβάτου με την συμπεριφορά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Τα δάκρυα δεν είχαν σταματημό - Πλάνταξαν στο κλάμα όλοι στο πλατό με την εξομολόγηση της Σελένης για την μητέρα της

Έχουμε δει πολλά από τα "πρόσωπα" της Σελένης Φωτιάδη στο πλατό του My Style Rocks, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το θυμωμένο της προφίλ (δείτε εδώ τη στιγμή που αποχώρησε έξαλλη από το πλατό και φώναζε στη Χριστιάνα), ωστόσο την Παρασκευή 7/4 έκανε τους πάντες να συγκινηθούν με τα λόγια της.

Η ίδια επέλεξε ως θέμα το να βρεθεί στην Τεργέστη με την μητέρα της για την Ανάσταση και εξηγώντας το θέμα της άρχισε να εξομολογείται πράγματα και συναισθήματα για την γυναίκα που την έφερε στη ζωή και την μεγάλωσε

Πλάνταξαν στο κλάμα με την εξομολόγηση της Σελένης για την μητέρα της στο My Style Rocks

«Της χρωστάω ό,τι είμαι», είπε χαρακτηριστικά και οι περισσότερες διαγωνιζόμενες άρχισαν να κλαίνε. Ανάμεσά τους και η Emilia Vodos, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει, με την Κατερίνα Καραβάτου να επιμένει να μάθει τι συμβαίνει και συγκινήθηκε τόσο πολύ. Παρόλα αυτά, εκείνη δε μίλησε καθόλου, αφήνοντας όμως να εννοηθεί πως είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους.

Η εξομολόγηση για την μάχη της με την νευρική ανορεξία

Η Σελένη Φωτιάδη είναι μία από τις πιο έντονες παίκτριες του My Style Rocks και αυτό είναι ολοφάνερο από το γεγονός πως όταν αισθάνεται ότι αδικείται δεν το κρύβει και έχει φτάσει πολλές φορές στο σημείο να λογομαχήσει ακόμη και με τους κριτές για να βρει το δίκιο της (δείτε εδώ το άγριο σκηνικό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

Η ίδια, όμως, στο επεισόδιο της Πέμπτης 16/3, κατά τη διάρκεια του Gala, προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση, δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της, εξηγώντας πως έχει δώσει μάχη για να καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό της, αφού για πολύ καιρό πάλευε με τα κιλά της.

«Έχω κάποια κρατήματα εγώ προσωπικά σαν άνθρωπος. Αυτά ξεκινάνε από κάτι παλιότερο που έχω περάσει με το σώμα μου. Δεν το αγαπούσα παλαιότερα το σώμα μου, είχα νευρική ανορεξία όταν ήμουν 16 χρονών. Έφτασα 42 κιλά και έχω παλέψει πάρα πολύ για να καταφέρω να αγαπήσω τον εαυτό μου και να είμαι εδώ μπροστά σας και να κάνουμε όλα αυτά τα όμορφα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε συγκινημένη: «Αγαπώ όλα τα κορίτσια και το ξέρες, σας θαυμάζω όλες! Δεν θέλω καμία να λέει ούτε για body shaming ούτε τίποτα γιατί αυτή είναι μία διαρκής μάχη για όλους τους ανθρώπους. Μια μάχη για να αποδεχθούν τον εαυτό τους».