Survivor all star: Περίμενε να φύγει για να το πει - Η εξομολόγηση του Πρίαμου για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Ξέρει καλά πόσο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Περίμενε να φύγει για να το πει - Η εξομολόγηση του Πρίαμου για την Ελευθερία Ελευθερίου

Μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor all star, πολλοί ήταν εκείνοι, που τόνισαν πως η ομάδα της θα ευνοηθεί μιας και η πρώην παίκτρια δεν ήταν η πιο μαχητική διαγωνιζόμενη (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή της).

Δείτε επίσης: Survivor all star: «Έχει πάει το πούλημα αέρα πατέρα!» - Τρελαμένος ο Κωνσταντινίδης με τη δήλωση της Ελευθερίου πριν φύγει

Την Κυριακή 9/4 το λόγο πήρε στην προσωπική του συνέντευξη ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος αναφέρθηκε στο κορίτσι, που δεν ήταν απλά φίλοι, σχολιάζοντας τη δήλωσή της, πως θέλει να τον δει να φτάνει στο τέλος και να σηκώνει την κούπα!

Το δημόσιο ευχαριστώ του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου

«Η Ελευθερία φεύγοντας από το συμβούλιο και όταν τη ρώτησε ο Γιώργος ο Λιανός, ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε εμένα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό! Ξέρει καλά πόσο πολύ αγαπάω και το παιχνίδι, πόσες θυσίες έχω κάνει για αυτό το παιχνίδι και πόσο στην καρδιά μου το έχω και αν θέλει ο κόσμος και πρώτα ο θεός, ελπίζω πως θα καταφέρω αυτό, που έχω στο μυαλό μου», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι υποψήφιοι

Η 13η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6/4 μετά και την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από την ομάδα των Μπλε (δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει)!

Η πληροφόρηση του Youweekly.gr από τον Άγιο Δομίνικο δεν έχει σταματημό και η πηγή μας σήμερα «κελαηδάει» από νωρίς. Έχουμε και το ποιος παίρνει τη νίκη σήμερα, αλλά και ποιοι δυο θα βγουν προτεινόμενοι!

Η αλήθεια είναι πως αυτή η εβδομάδα δεν ήταν καθόλου ευνοϊκή για τους Μπλε αφού έκαναν 5/5 ήττες και έμειναν αφάγωτοι και ψυχολογικά πεσμένοι πολύ! Αλλά τα πράγματα από εβδομάδα αλλάζουν!

Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας οι Μπλε κατεβαίνουν με άλλη ψυχολογία στον στίβο μάχης και μετά την αποχώρηση του αδύναμου κρίκου τους (Ελευθερία Ελευθερίου) κερδίζουν τους Κόκκινους! Ναι, ναι καλά διαβάσατε και θα φάνε και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού απλοί παρατηρητές... Καιρό είχαν!

Από την άλλη ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα για τους Κόκκινους. Όσο χαλαροί ήταν μέχρι στιγμής άλλο τόσο θα υπάρξει μια τεράστια αναμπουμπούλα. Σύνηθες φαινόμενο άλλωστε να έρχονται τα πάνω κάτω όταν κάποιος πρέπει να ψηφιστεί!

Η εβδομάδα για τους Κόκκινους, λοιπόν, ξεκινάει με δυο άτομα στον τάκο λόγω ισοψηφίας!

Ο άνθρωπός μας μας το είπε ξεκάθαρα, Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης! Ήταν λογικό άλλωστε...