Survivor All Star trailer 10/4: «Δηλαδή λέω ψέματα;» - Ο Μπάρτζης "καταδικάζει" τον Μαρτίκα με την αποκάλυψή του

«Ποτέ δεν έχω...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer 10/4: «Δηλαδή λέω ψέματα;» - Ο Μπάρτζης

Η Μεγάλη Εβδομάδα, η 14η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε με πολλές ανατροπές το βράδυ της Κυριακής 9/4 και κάπως έτσι θα συνεχιστεί και σήμερα 10/4! Μετά την μίξη των ομάδων οι μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη της πρώτης ασυλίας, να φάνε και να φέρουν τους Κόκκινους σε πολύ δύσκολη θέση αφού με τις λάθος ψήφους που έδωσαν έβγαλαν δυο κι όχι έναν υποψήφιους προς αποχώρηση: Τον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη!

Ο Τάκης και σήμερα συνεχίζει να αναρωτιέται «Γιατί με ψηφίζεις ρε Μαριαλένα;», δημιουργώντας ένα παράξενο κλίμα στην ομάδα του ενώ στο συμβούλιο του νησιού μετά τον απαιτητικό στίβο μάχης που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες και μόνο μια ομάδα θα κερδίσει (δείτε εδώ ποια και ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση) ο Νίκος Μπάρτζης θα κάνει άνω κάτω την μπλε ομάδα κατηγορώντας βαριά μπροστά σε όλους τον Σπύρο Μαρτίκα! Ποιος ο λόγος; Δείτε στο trailer παρακάτω!

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star

Υπενθυμίζουμε πως αυτή την εβδομάδα λόγω Πάσχα το Survivor θα προβληθεί μέχρι και την Τρίτη 11/4, που θα έχουμε αγώνα επάθλου φαγητού, ενώ κανείς παίκτης δεν θα αποχωρήσει. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τρεις ακόμη αγώνες ασυλίες και μετά θα γίνει κανονικά το συμβούλιο αποχώρηση!