Survivor All Star: Καρέ καρέ η στιγμή που Βασάλος, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος τρώνε από τα σκουπίδια - Έρχονται κι άλλες αποβολές;

Δεν έχουν τέλος τα βίντεο που δείχνουν τους παίκτες να "παρανομούν"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Καρέ καρέ η στιγμή που Βασάλος, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος τρώνε από τα σκουπίδια - Έρχονται κι άλλες αποβολές;

Οι εξελίξεις που σημειώνονται μέρα με την μέρα στο Survivor all star είναι καταιγιστικές ενώ όπως φαίνεται δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και τα.. "σκάνδαλα", μιας και βγαίνουν στη φόρα τι πραγματικά κάνουν οι παίκτες όταν κλείνουν οι κάμερες.

Μετά την αποβολή Χατζηανδρέου, Δαλάκα, Γκότση και Πιλίδη για την μη τήρηση των κανόνων περί χρήση κινητού, επικοινωνίας με Ελλάδα και κλοπή φαγητού, ήρθε στο φως ένα ακόμα βίντεο να δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει φαγητό από έναν ντόπιο στο δάσος (δείτε το εδώ).

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο Ατζούν εμφανίζεται στο αποψινό 11/4 τρέιλερ, να ανακοινώνει στους παίκτες την άμεση αποβολή της (δείτε το εδώ).

Βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν Ασημακόπουλο, Μπόγδανο και Βασάλο να τρώνε από τα σκουπίδια

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, προβλήθηκε ακόμα ένα βίντεο - αποκάλυψη στην εκπομπή Breakfast at star όπου δείχνει καρέ καρέ τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τρώει από τα σκουπίδια, αλλά και μερικές φωτογραφίες στις οποίες τρώνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Να τονίσουμε ωστόσο πως στο βίντεο ο Κωνσταντίνος φοράει μπλε χρώματα, ενώ τώρα είναι στην Κόκκινη ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνει πως τα εν λόγω στιγμιότυπα σίγουρα δεν είναι τωρινά.

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για τις αποβολές και το φαγητό που βρίσκουν παράνομα οι παίκτες

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Λιανός και μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες και ήταν άκρως αποκαλυπτικός μιας και σχολίασε με μεγάλη ειλικρίνεια όλες τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στο Survivor all star.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις πολλαπλές αποβολές παικτών που έχουμε δει, με τελευταία αυτή της Αφροδίτης Σκαφίδα με αφορμή το βίντεο που κυκλοφόρησε που την έδειχνε να τρώει κρυφά.

«Ήρθα στην Ελλάδα για να πάρω τα παιδιά μου να κάνουμε Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο. Είναι τραγικό που βγήκε το βίντεο με την Αφροδίτη να τρώει από τα σκουπίδια.

Είναι μπούρδες όσοι λένε ότι η παραγωγή έχασε τον έλεγχο φέτος. Έχουν αποδεικτικά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους locals για να εκθέτους τους παίκτες. Οι ίδιοι οι παίκτες συμφώνησαν με την παραγωγή να αποβάλλονται αν πιαστούν να κλέβουν ή να επικοινωνούν», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.