My Style Rocks: «Συγγνώμη, συγγνώμη» - Πλάνταξε στο κλάμα η Κατσιέρη, "λύγισε" μέχρι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Συγγνώμη, συγγνώμη» - Πλάνταξε στο κλάμα η Κατσιέρη,

Σήμερα, Τρίτη 11/4, προβάλλεται ένα ακόμη επεισόδιο του My Style Rocks και πρόκειται μάλιστα για ένα ακόμη Gala, το οποίο θα αναδείξει μία νικήτρια, αλλά θα οδηγήσει και μία παίκτρια στην αποχώρηση. Μία μία, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενες άρχισαν να εμφανίζονται μπροστά στην κριτική επιτροπή για να αξιολογηθούν, αλλά όταν έφτασε η Χριστιάνα Κατσιέρη μπροστά στα κορίτσια και τους κριτές, η κατάσταση ξέφυγε.

Αρχικά, η Βασιλική Λιγνού της έκανε επίθεση, λέγοντάς της πως έχει ντυθεί πολύ παιδικά και θα έπρεπε να έχει επιλέξει κάτι άλλο, κάτι που ενώ έδειξε να μην την επηρεάζει τόσο, τελικά την έκανε να "λυγίσει".

Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστιάνα Κατσιέρη και "λύγισε" μέχρι και την Παπαγεωργίου στο My Style Rocks

«Συγγνώμη. Τίποτα. Συγγνώμη», είπε όταν άρχισαν να της μιλούν οι κριτές και συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία συγκινήθηκε και εκείνη: «Τι είναι πουλάκι μου; Τι είναι Χριστιανάκι μου; Μη ζητάς συγγνώμη. Πάρε τον χρόνο σου, εγώ σε καταλαβαίνω. Θα με κάνεις να βάλω τα κλάματα και εγώ», της είπε βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: «Και τα δύο σε "πούλου" τελειώνουν» - Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΙ ανάμεσα σε Βασιλική & Νικόλ!

Σε άλλα νέα και εντελώς διαφορετικό κλίμα συνεχίστηκε η εκπομπή, με την Ειρήνη να "τρελαίνει" τον Σκουλό με την ατάκα της για τις ψεύτικες βλεφαρίδες, λέγοντας: «Έβλεπα ένα σκοτεινό πράγμα και ήταν οι βλεφαρίδες μου», εξηγώντας πως νόμιζε ότι είναι αυτό που έχει βάλει στο κεφάλι της.

Διαβάστε επίσης: «Τι είναι; Τι σημαίνει φασαίος;» - "Κουφάθηκαν" στον πλατό του ΣΚΑΙ με την ατάκα της Βασιλικής στον Κουδουνάρη