Survivor All Star: «Σας προειδοποιώ όλους» - Ανατροπή με την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα;

Η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Σας προειδοποιώ όλους» - Ανατροπή με την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα;

Λίγο πριν το Survivor All Star ρίξει αυλαία για λίγες ημέρες λόγω της περιόδου του Πάσχα, ανακοινώθηκε στους παίκτες και των δύο ομάδων πως θα γινόταν ένα έκτακτο συμβούλιο, κάτι που τους προξένησε μεγάλη απορία, αλλά και ανησυχία, εφόσον τις περισσότερες φορές αυτό δεν είναι για καλό.

Αμέσως, λοιπόν, Κόκκινοι και Μπλε άρχισαν να κάνουν τις υποθέσεις τους για όσα πίστευαν πως θα ακούσουν σε αυτό, με άλλους να λένε πως περιμένουν να γίνει το πάρτι της ένωσης πιο σύντομα, χωρίς να προηγηθεί κάποια αποχώρηση και με ορισμένους να θεωρούν πως το παιχνίδι ίσως γίνει ατομικό κι ας είναι νωρίς ακόμα.

Η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα από το Survivor All Star

Η πραγματικότητα, όμως, απείχε πολύ από τις σκέψεις τους τελικά. Τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει ένα βίντεο που δείχνει την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει φαγητά που της δίνει ένας από τους λόκαλς (δείτε το εδώ) και η παραγωγή δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι, γι' αυτό και πήρε μερικές αποφάσεις.

Έτσι, λοιπόν, εμφανίστηκε μπροστά σε όλους ο Ατζούν Ιλιτζαλί στη θέση του Γιώργου Λιανού και εξήγησε πως παραβιάστηκαν για άλλη μία φορά οι κανόνες και γι' αυτό θα υπάρξει άλλη μία αποβολή. Επιβεβαιώνοντας, έτσι, το youweekly.gr ξανά, η Σκαφίδα βρέθηκε εκτός ριάλιτι, με τους διαγωνιζόμενους να σοκάρονται στο άκουσμα της είδησης. Θα ακολουθήσουν παραπάνω αποβολές μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε με τον Βασάλο, τον Μπόγδανο και έναν ακόμη να τρώνε από τα σκουπίδια (δείτε εδώ το σκηνικό);

«Ο λόγος που είμαι εδώ, δεν με κάνει χαρούμενο», είπε αρχικά ο Τούρκος παραγωγός και έβαλε τον Ηλία Μπόγδανο να εξηγήσει τι είχαν συζητήσει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι σχετικά με τις κλοπές και την επικοινωνία.

«Φαίνεται ότι έχετε χάσει κιλά, αλλά ένας παίκτης μπορεί να είναι πολύ πεινασμένος και να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. αυτό το καταλαβαίνουμε. Κάποιοι από εσάς έχουν σχέσεις με τους λόκαλς που συνεργαζόμαστε και τους έχετε ζητήσει να σας φέρνουν φαγητό. Το θέμα μας σήμερα είναι η Αφροδίτη. Δεν θα κάνω εξαιρέσεις για κανέναν. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Αφροδίτη είχε σχέση με ντόπιο, επομένως η απόφαση που έχουμε πάρει για εκείνη είναι ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor. Είναι εκτός. Είναι κανόνας. Σας προειδοποιώ όλους», ανέφερε έπειτα μεταξύ άλλων και για να ελαφρύνει το κλίμα αποκάλυψε πως στα επόμενα επεισόδια θα παίξουν με τους Τούρκους διαγωνιζόμενους.