Survivor All Star: Αυτό το όνομα δεν θα το περιμένει κανείς - Ο τραγουδιστής που θα δούμε στο πάρτι της Ένωσης

Δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτό το όνομα δεν θα το περιμένει κανείς - Ο τραγουδιστής που θα δούμε στο πάρτι της Ένωσης

Μπορεί το Survivor All Star να "πάγωσε" λίγες ημέρες λόγω Πάσχα, ωστόσο, επιστρέφει την Δευτέρα 17/4 με ολοκαίνουργιο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις, αφού βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο. Εκτός του ότι φτάνουμε στην Ένωση, υπάρχουν πολλά σκάνδαλο τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ακόμη ένας παίκτης αποβλήθηκε λόγω παράβασης για φαγητό. Ο λόγος για την Αφροδίτη Σκαφίδα, την οποία έδιωξαν μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με την ίδια να τρώει φαγητό που της έδωσε λόκαλ.

Ο Ατζούν λοιπόν, εξαιτίας των τελευταίων γεγονότων έκανε ακόμη μια προειδοποίηση στους παίκτες - δείτε βίντεο - ενώ ανακοίνωσε πως μετά το Πάσχα οι παίκτες θα βρίσκονται μια ανάσα πριν την Ένωση. Αυτό σημαίνει πως έρχεται και το πάρτι όπου οι παίκτες επιτέλους θα κάνουν μπάνιο, θα φάνε και θα φορέσουν τα καλά και καθαρά ρούχα.

Ποιος θα τραγουδήσει στο πάρτι της Ένωσης του Survivor All Star

Και αφού λοιπόν φτάνουμε στο πάρτι της Ένωσης, σίγουρα έγιναν και οι απαραίτητες συζητήσεις για να βρεθεί και ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει για να διασκεδάσει τους παίκτες.

Μπορεί στο περσινό να είδαμε τον Νίκο Κουρκούλη που ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, ωστόσο, φέτος σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, θα ανέβει στην πίστα να μας διασκεδάσει, ο Στέλιος Ρόκκος.

Έρχονται και άλλες αποβολές πριν την Ένωση;

Πριν λίγες ημέρες, προβλήθηκε ακόμα ένα βίντεο - αποκάλυψη στην εκπομπή Breakfast at star όπου δείχνει καρέ καρέ τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τρώει από τα σκουπίδια, αλλά και μερικές φωτογραφίες στις οποίες τρώνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Να τονίσουμε ωστόσο πως στο βίντεο ο Κωνσταντίνος φοράει μπλε χρώματα, ενώ τώρα είναι στην Κόκκινη ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνει πως τα εν λόγω στιγμιότυπα σίγουρα δεν είναι τωρινά.