Επέστρεψε στην Ελλάδα η Αφροδίτη Σκαφίδα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Εκτός Survivor all star βρέθηκε από το πουθενά η Αφροδίτη Σκαφίδα, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και την έδειχνε να τρώει κρυφά φαγητό από ένα λόκαλ (δείτε το εδώ). Το εν λόγω βίντεο φυσικά μέσα σε μερικές ώρες έγινε viral για αυτό και δε γινόταν να μην πέσει στα χέρια της παραγωγής.

Ο Ατζούν φανερά απογοητευμένος με το πόσοι παίκτες φέτος έχουν "παρανομήσει" κάλεσε εκτάκτως τις 2 ομάδες σε συμβούλιο του νησιού, τόσο για να τους προειδοποιήσει, όσο και για να τους ανακοινώσει την αποβολή της συμπαίκτριάς του.

«Ο λόγος που είμαι εδώ, δεν με κάνει χαρούμενο. Φαίνεται ότι έχετε χάσει κιλά, αλλά ένας παίκτης μπορεί να είναι πολύ πεινασμένος και να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. αυτό το καταλαβαίνουμε. Κάποιοι από εσάς έχουν σχέσεις με τους λόκαλς που συνεργαζόμαστε και τους έχετε ζητήσει να σας φέρνουν φαγητό.

Το θέμα μας σήμερα είναι η Αφροδίτη. Δεν θα κάνω εξαιρέσεις για κανέναν. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Αφροδίτη είχε σχέση με ντόπιο, επομένως η απόφαση που έχουμε πάρει για εκείνη είναι ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor. Είναι εκτός. Είναι κανόνας. Σας προειδοποιώ όλους», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τούρκου παραγωγού -δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα.

Έτσι, η Αφροδίτη πλέον είναι παρελθόν από το Survivor all star και μάλιστα το απόγευμα της Μ. Πέμπτης 13/4, έφτασε στην Ελλάδα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την απαθανάτισε κατά την άφιξή της στα πάτρια εδάφη!

Ωστόσο, να σημειώσουμε, πως μπορεί να αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο θα πληρωθεί κανονικά και με τον νόμο και μάλιστα τα χρήματα που θα προστεθούν στον τραπεζικό της λογαριασμό σίγουρα δεν τα λες και λίγα (δείτε εδώ πόσα είναι).

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της Αφροδίτης Σκαφίδα στην Ελλάδα μετά την αποβολή της από το Survivor all star

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της Αφροδίτης Σκαφίδα στην Ελλάδα μετά την αποβολή της από το Survivor all star

φωτογραφίες από την άφιξη της Αφροδίτης Σκαφίδα στην Ελλάδα μετά την αποβολή της από το Survivor all star