Survivor All Star spoiler (17/4): Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ε, όχι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (17/4): Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Από την Δευτέρα του Πάσχα 17/4 το Survivor All Star επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και αυτό σημαίνει πως θα δοθεί άλλη μία μάχη για την ασυλία, καθώς λόγω Πάσχα οι αγώνες έμειναν πίσω και έτσι μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας. Οι γυναίκες, μέχρι στιγμής, την έχουν γλιτώσει!

Αύριο, λοιπόν, που θα προβληθεί το νέο επεισόδιο, μία ομάδα θα καταφέρει να νικήσει, είτε η κόκκινη είτε η μπλε! Εμείς σας έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ στο youweekly.gr πως οι Διάσημοι είναι εκείνοι που θα κοιμηθούν για λίγο ακόμα ήσυχοι, πράγμα που σημαίνει πως οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν άλλον ένα παίκτη στον τάκο για να κάνει παρέα στον φαρμακοποιό.

Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα αναφέρουν πως ένας ακόμη άντρας θα συμπληρώσει την ομάδα των υποψηφίων και δεν είναι άλλος από τον αμέσως πιο αδύναμο αγωνιστικά, λόγω του τραυματισμού του, τον Νικόλα Αγόρου. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, οπότε μείνετε συντονισμένοι, ωστόσο εάν ισχύει, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης: «Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι» - Χαμός με βίντεο που κυκλοφορεί για την σχέση Βασάλου και Σταυρούλας

Νικόλας Αγόρου Survivor All Star

Νέο σκάνδαλο στην Δομινικανή Δημοκρατία

Το Survivor All Star, επιβεβαιωμένα, είναι το παιχνίδι των ανατροπών, καθώς από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα έχουν ξεσπάσει πολλά σκάνδαλα το ένα μετά το άλλο. Πρώτα η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, στη συνέχεια το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα και την είσοδο της "απατημένης" Ελευθερίας Ελευθερίου, στη συνέχεια η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και έπειτα η διαρροή της λίστας με τα φαγητά για την οποία κατηγορήθηκε ο Γκότσης, η επικοινωνία του Γιωρίκα Πιλίδη και στο τέλος η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, λόγω της απόκτησης φαγητού κρυφά, από λόκαλ.

Απ' ότι φαίνεται όμως, τα σκάνδαλα δεν θα τελειώσουν εδώ. Έχει γίνει γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πως υπάρχει παίκτης μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος έχει κινητό και έχει επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα και υπάρχει και βίντεο το οποίο το επιβεβαιώνει.

Οι υποψίες, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο, κινούνται προς δύο ονόματα. Από τη μία πλευρά, υπάρχει ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος φέρεται πως έστειλε γράμμα στην αδερφή του (δείτε εδώ το παρασκήνιο), όμως υπάρχει και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από διάφορους άλλους παίκτες εκτός παιχνιδιού ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο.

Η αλήθεια, όμως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και το όνομα του διαγωνιζόμενου παραμένει κρυφό. Η κατάσταση κρέμεται από τα χέρια της παραγωγής αυτή τη στιγμή. Κι αυτό γιατί εάν δεν βρουν ποιος έχει το βίντεο, ώστε να μπορούν να το "εξαφανίσουν" και να διαψεύσουν το γεγονός, εάν αυτό διαρρεύσει, μπορεί και να σημάνει την "διάλυση" του ριάλιτι επιβίωσης, εφόσον δεν θα μείνει παίκτης ουσιαστικά στον Άγιο Δομίνικο και θα πρέπει να τελειώσει νωρίτερα έστω.