Survivor All Star: «Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι» - Χαμός με βίντεο που κυκλοφορεί για την σχέση Βασάλου και Σταυρούλας

"Φωτιά" τα σχόλια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι» - Χαμός με βίντεο που κυκλοφορεί για την σχέση Βασάλου και Σταυρούλας

Το Survivor All Star έχει απασχολήσει πολύ τους τελευταίους μήνες λόγων των σκανδάλων που έχουν "σκάσει" με τις παραβάσεις και τις αποβολές με τελευταία αυτή της Αφροδίτης Σκαφίδα εξαιτίας ενός βίντεο που διέρρευσε. Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες σχολιάζεται έντονα και η σχέση ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Βασάλο και Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως οι δυο πρώην συμπαίκτες και πλέον αντίπαλοι, καθώς η παράγωγή μετέφερε στους Μπλε την παίκτρια, έχουν σχέση και είναι το κρυφό ζευγάρι του ριάλιτι. Όλα αυτά τα σχόλια ξεκίνησαν μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star και ειδικά μετά το ταξίδι της στο εξωτερικό μαζί με τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο.

Μάλιστα, μέχρι και ο Γιώργος Λιανός έκανε μία αποκάλυψη για ένα κρυφό ζευγάρι στο παιχνίδι, δίνοντας την αφορμή να συσχετιστεί το όνομα του Κωνσταντίνου με την Σταυρούλα που παντρεύτηκε, αλλά χώρισε μέσα σε τρεις μήνες και αμέσως μετά μπήκε στον νέο κύκλο της παραγωγής του ΣΚΑΙ.

Στο twitter δε επικρατεί ο απόλυτος χαμός! Συνδέουν καταστάσεις με τις φήμες περί σχέσης και όλοι σιγά σιγά καταλαβαίνουν τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα τους - δείτε εδώ τα σχόλια - ΑΝ συμβαίνει!

Το βίντεο που κυκλοφορεί για την σχέση Βασάλου - Σταυρούλας στο Survivor All Star

Θέση στο σχολιασμό του Survivor All Star έχει πάρει και το Tik Tok! Μάλιστα, κυκλοφορεί ένα βίντεο που μιλάει για την εν λόγω φημολογούμενη σχέση Βασάλου - Χρυσαειδή.

«Αυτό είναι το κρυφό ζευγάρι. Για αυτό ο Λιανός όταν της είπε πας στους μπλε κατέβασε μούτρα. Φυσικά το ξέραμε, όμως αυτός μπαίνει survivor για να βγάλει γκόμενα, μετά την Ευρυδίκη το 2017 σειρά της Σταυρούλας», γράφει.

Όπως ήταν λογικό στα σχόλια έγινε "μάχη" ανάμεσα στους χρήστες! Άλλοι ανέφεραν πως όντως μπορεί να ισχύει, άλλοι θέλουν επιτέλους να δουν τι συμβαίνει ανάμεσα τους και ανάμεσα με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.