Survivor All Star spoiler 20/4: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Αυτή η αποχώρηση είναι αντρική υπόθεση...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 20/4: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Η αποχώρηση της 15ης εβδομάδας που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ θα είναι αντρική υπόθεση και θα ταράξει τα νερά αφού ο παίκτης που θα αναγκαστεί να απομακρυνθεί από τον Άγιο Δομίνικο δεν θα ζήσει το πιο «κομβικό» σημείο του ριάλιτι: Το πάρτι της ένωσης (δείτε εδώ ποιος τραγουδιστής θα κάνει guest εμφάνιση φέτος).

Πάμε, όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Λόγω Πάσχα έχουμε τέσσερις ασυλίες αυτή την εβδομάδα. Δηλαδή, την προηγούμενη Κυριακή ψηφίστηκαν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με τον Τάκη Καραγκούνια, μετά ακολούθησε ο Σπύρος Μαρτίκας ενώ εχθές βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης και σήμερα αναμένουμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει τον πέμπτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση τον οποίο το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη (δείτε εδώ ποιος είναι). Υποψήφιοι προς αποχώρηση 5, λοιπόν, με τους τρεις να αισθάνονται απόλυτα ασφαλής για την παραμονή τους λόγω... δημοφιλίας!

Ο πιο αδύναμος κρίκος της εβδομάδας στο Survivor All Star

Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Τάκης Καραγκούνιας έχουν δοκιμαστεί ουκ ολίγες φορές και το κοινό έχει δείξει πως τους στηρίζει ακράδαντα! Η μάχη θα παιχτεί ανάμεσα σε Σπύρο και Παναγιώτη με τον δεύτερο να... είναι ο πιο αδύναμος κρίκος!

Δεν έχουμε μιλήσει με την πηγή μας, δεν ξέρουμε τι γίνεται με την ψηφοφορία, αλλά με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα στο παιχνίδι, ο Παναγιώτης - μάλλον - δεν θα προλάβει να ζήσει το πάρτι!