Survivor All Star: Χωρίζεται στα δύο η καλύβα Μαχητών & Διασήμων - Τι συνέβη

Σηκώνουν παραβάν δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Χωρίζεται στα δύο η καλύβα Μαχητών & Διασήμων - Τι συνέβη

Μετά το party της ένωσης στο Survivor All Star, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, όλοι οι παίκτες θα έπρεπε να μείνουν σε μία καλύβα και συγκεκριμένα σε εκείνη που είχαν χτίσει οι Κόκκινοι με τα χεράκια τους. Αυτό άλλους τους χαροποίησε, διότι επέστρεψαν στα παλιά τους λημέρια, στην θέση που είχαν συνηθίσει να κοιμούνται, αλλά και επειδή θα βρίσκονταν δίπλα στους φίλους τους, όμως άλλους δεν τους ενθουσίασε τόσο η ιδέα αυτή, καθώς είναι πολλά τα άτομα ακόμα κα δεν χωράνε άνετα, ενώ δεν συμφωνούν όλοι με τις συνήθειες των συμπαικτών τους.

Τα προβλήματα, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, ξεκίνησαν ήδη και αυτό θα οδηγήσει στον διαχωρισμό του "σπιτιού" των Μαχητών και των Διασήμων. Η κατάσταση θα θυμίσει λίγο "Κωνσταντίνου και Ελένης" δηλαδή, αφού δύο παίκτες συγκεκριμένα, έχουν πάρει την απόφαση να μοιράσουν τον χώρο στα δύο και θα σηκώσουν παραβάν για να έχουν οι δύο ομάδες την ξεχωριστή πλευρά τους.

Διαβάστε επίσης: ΣΚAI: Μεταφέρεται στην Ευρώπη το Survivor All Star - Τι συνέβη;

Οι παίκτες που θα χωρίσουν την καλύβα των Μαχητών και των Διασήμων στα 2 στο Survivor All Star

Ο λόγος για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι για λόγους συμβίωσης, θεώρησαν πως πρέπει να βρεθεί μία λύση και η καλύτερη επιλογή τους ήταν αυτή. Άρα μετά τον άγριο τσακωμό του Μπάρτζη με τον Σάκη Κατσούλη (δείτε εδώ τι συνέβη), έχουμε να δούμε πολλά παρατράγουδα ακόμα!

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star αποκάλυψη: Η ατάκα που «καίει» τον Μπόγδανο - Τι είπε όταν αποβλήθηκε ο κολλητός του φίλος Γκότσης