Άλλος βγήκε υποψήφιος και άλλος τα "πήρε" - Τα παράπονα του Νικόλα Αγόρου στο Survivor all star

«Μου ρίχνετε λάσπη!»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άλλος βγήκε υποψήφιος και άλλος τα

Στο αποψινό (25/4) επεισόδιο του Survivor all star είδαμε τους "Διάσημους" να στηρίζουν τον Σπύρο Μαρτίκα, διότι σύμφωνα με τους ίδιους ο φαρμακοποιός ψηφίστηκε άδικα (δείτε εδώ τα λόγια τους). Από την άλλη, όμως, είδαμε τον Νικόλα Αγόρου, που ψηφίστηκε μόνο από τρία άτομα στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, να ξεσπά και να το θεωρεί άδικο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγρότης και μοντέλο δεν διαγωνίστηκε το βράδυ της Δυετέρας, διότι τσιμπήθηκε από σφήκα και δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι του καθόλου.

Το παράπονο του Νικόλα Αγόρου για την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στο Survivor all star

«Πήρα 3 ψήφους. Δικαίως με ψήφισαν. Καθένας έχει τη δική του κρίση. Σίγουρα όμως χθες δεν έφταιξα εγώ που χάσαμε με 10-3. Ήταν συνολικό το πρόβλημα.

Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλά έκαναν και με ψήφισαν, γιατί δεν έπαιξα. Όμως χθες είχα σοβαρό θέμα, δεν μπορούσε να ανοίξει το μάτι μου, ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να εστιάσω. Υπήρχε πολύ σοβαρό θέμα από αυτή τη δηλητηριώδη σφήκα», τόνισε ο παίκτης του Survivor all star.

«Εν πάση περιπτώσει κάποιοι ήταν λίγο παραπάνω κακοπροαίρετοι, γιατί πλησιάζουμε και προς το τέλος… και προσπαθούσαν να με διαβάλλουν και να μου ρίξουν λάσπη κατά κάποιον τρόπο για τη συνολική μου επίδοση. Εγώ παραδέχθηκα ότι έχω κάμψη όταν την είχα. Πλέον είμαι δυνατός και προχωράω. Τώρα το πηγαίνουν έτσι σκοινί-κορδόνι, είναι λιγάκι αστείο», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

«Μην προσπαθείτε να πατήσετε πάνω σε λόγια που έχω πει. Ακολουθείτε μία συγκεκριμένη δική σας στρατηγική, γιατί θέλετε να βγάλετε κάποιον δυνατό ή επειδή κάτι βλέπετε σε μένα ή στον οποιονδήποτε. Το θέμα είναι να παίζουμε τίμια. Το δέντρο με τους καρπούς θα πειράξεις φυσικά, όχι εκείνο που δεν έχει καρπό», ανέφερε κλείνοντας.

Ποιος κερδίζει απόψε στο Survivor All Star

16η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ και η ένωση φέτος έγινε λίγο πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά! Κόκκινοι και μπλε μπορεί να βρίσκονται σε κοινή παραλία, κοινή καλύβα, κοινά κρεβάτια αλλά συνεχίζουν να παλεύουν καθημερινά ξεχωριστά για την επιβίωσή τους. Πρώτα - μέχρι στιγμής - η ομάδα και μετά όλα τα υπόλοιπα...

Η προηγούμενη εβδομάδα βάφτηκε κόκκινοι ενώ και αυτή έχει ξεκινήσει με κακούς οιωνούς για τους Μπλε! Την Κυριακή δεν είδαμε αγώνα γιατί έγινε η ένωση ενώ εχθές, το βράδυ της Δευτέρας 24/4, που πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας για την πρώτη ασυλία αυτής της εβδομάδας είδαμε τους Κόκκινους να πανηγυρίζουν ξανά! Οι μπλε έριξαν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και... έγινε το έλα να δεις! Απόψε, στον δεύτερο στίβο μάχης... ξέρουμε ήδη τι θα συμβεί!

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο απόψε τα πράγματα θα αλλάξουν αρκετά! Είναι γνωστό πως όποια ομάδα χάνει και αναγκάζεται να ψηφίσει «διαλύεται» εσωτερικά! Τα προβλήματα βγαίνουν στην φόρα, ψυχολογίες καταρρέουν... Κάτι τέτοιοι θα γίνει απόψε και στους Κόκκινους που για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό θα βιώσουν την ήττα στο πετσί τους και θα πρέπει να ρίξουν στον τάκο δίπλα στον Σπύρο έναν συμπαίκτη τους... δυστυχώς θα έχουμε ανατροπή! Θα ψηφιστούν δυο, λίγο ισοψηφίας και... το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη ποιοι θα είναι αυτοί (δείτε τα ονόματά τους εδώ).