Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Το χαρτάκι το έγραψε...» - Επιβεβαιώθηκε ένα μήνα μετά την αποβολή του Γκότση από το Survivor All Star

«Ο Πιλίδης δεν ξέρει αγγλικά, ο Γκότσης δεν ξέρει αγγλικά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Το χαρτάκι το έγραψε...» - Επιβεβαιώθηκε ένα μήνα μετά την αποβολή του Γκότση από το Survivor All Star

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, και μίλησε, αλλά και σχολίασε όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο όλο αυτό το διάστημα, εννιά μήνες συγκεκριμένα, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος είχε εξηγήσει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα πως θα μιλήσει "ανοιχτά" για όλα και δεν θα προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από τα λόγια του, καθώς αισθάνθηκε πως αδικήθηκε πολύ από τους συμπαίκτες του και γενικότερα παρατηρούσε πως έχουν συμβεί πολλά τα οποία αλλιώς παρουσιάζονται στην κάμερα και αλλιώς συμβαίνουν στην καλύβα (δείτε εδώ με πόσα χρήματα αποχώρησε από το παιχνίδι).

"Κόλαφος" ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μετά το Survivor All Star

«Υπάρχει τόση τοξικότητα που μπαίνει μέσα σου. Ο Τάκης είναι ο πιο τοξικός», είπε αρχικά χωρίς δισταγμό και εξήγησε: «Έχω πέσει από τα σύννεφα για τον Τάκη και τον Κωνσταντίνο», διότι μπροστά του το "έπαιζαν" φίλοι και πίσω του τον "έκραζαν".

Όμως με τον Βασάλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως Μάνθο Φουστάνο, φαίνεται να είναι πιο τσαντισμένος κι αυτό γιατί δεν ψηφίζεται ποτέ από τους συμπαίκτες του, καθώς: «Τα έχει πάρα πολύ καλά με τα κορίτσια. Υπάρχουν παίκτες που τάζουν. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από αυτούς. Τους λέει "θα πάμε διακοπές εκεί...". Το έκανε και παλιά, αλλά μετά το παιχνίδι δεν είχε καν επικοινωνία», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Είναι συμπαθής και αρκετά διπλωμάτης. Δεν τον ψηφίζουν για να μην τους κράξει το κοινό του».

Όσον αφορά την αποβολή του Ηλία Γκότση, επισήμανε: «Ο Μπόγδανος έπρεπε να αναλάβει ευθύνη. Μου φαίνεται αστείο που είπαν με την Σαλταφερίδου ότι δεν γνώριζαν κάτι. Ο Ηλίας έγραψε το χαρτάκι. Ο Πιλίδης δεν ξέρει αγγλικά, ο Γκότσης δεν ξέρει αγγλικά, οπότε...».

Και κατέληξε: «Κλίκες υπάρχουν και αλλάζουν με τις ασυλίες και τις υποψηφιότητες».