My Style Rocks: «Φοβάστε να μιλήσετε μήπως σας κατηγορήσουν οι...» - Το απόλυτο "πετσόκομμα" από τον Σκουλό στην Παπουτσή

«Δεν είμαι πουριτανός αλλά επειδή είναι ιερός ο χώρος»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Φοβάστε να μιλήσετε μήπως σας κατηγορήσουν οι...» - Το απόλυτο

Στο σημερινό (27/4) επεισόδιο του My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να εντυπωσιάσουν τόσο τις συμπαίκτριες τους, όσο και την κριτική επιτροπή, με την ενδυματολογική τους επιλογή πηγαίνοντας ως νονές και κουμπάρες σε γάμους και βαφτίσεις.

Στην περίπτωση της Ίριδας Παπουτσή, ο Δημήτρης Σκουλός δεν συμφωνούσε καθώς φορούσε έα see through φόρεμα, που δεν ταιρίαζει σύμφωνα με τον φωτογράφο σε έναν ιερό χώρο, όπως είναι οι εκκλησίες.

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Μα δεν μπορώ! Με σκας!» - Έντονη διαφωνία Δημήτρη Σκουλού και Στέλιου Κουδουνάρη

Τα νεύρα του Σκουλού για το φόρεμα της Ίριδας στο My Style Rocks

Δ.Σ: «Τώρα τι να σχολιάσω; Είναι ένα see through φόρεμα και πας για νονά σε μία εκκλησία. Γιατί; Εμένα το see through δεν με ενοχλεί αλλά δεν ξέρω αν θα δημιουργηθεί εκεί κάποιο πρόβλημα. Κάτι που δεν ανέφερε καμία κοπέλα, γιατί βέβαια όλες προσέχουν πάρα πολύ το προφίλ τους, μη τυχόν και πουν καμιά κουβέντα και ξεφύγει και τα ακούσουν από κάποιον follower; Δεν τα λένε, όλα γύρω-γύρω τα λένε. Δεν σου είπε καμία ότι φοράς see through φόρεμα για να πας στην εκκλησία για βάφτιση. Δεν το είδατε;

Δεν είναι χώρος θρησκευτικός, ιερός; Πας με see through φόρεμα; Γιατί δεν το ανέφερε καμία σας; Θέλετε να φτιάξετε προφίλ, φοβάστε μην σας πει κανείς τίποτα. Δεν είμαι πουριτανός αλλά επειδή είναι ιερός ο χώρος, δεν ξέρω αν μπορείς να πας έτσι».

Ι.Π: «Έχετε δίκιο. Δεν το πρόσεξα».

Δ.Σ: «Φοβάστε να μιλήσετε, να πείτε τη γνώμη σας; Μην πείτε ένα λάθος «και» και σας κατηγορήσουν; Δεν είναι κανείς πουριτανός εδώ, τη γνώμη μας λέμε. Ξεκινάτε πάντα πολύ ωραία και τα λέτε όλα γύρω-γύρω και στρογγυλά. Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε τη γνώμη μας;».

Και λέγαμε κι εμείς, τι μας θυμίζει τι μας θυμίζει! Στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο του My Style Rocks σημειώθηκαν δυο νέες προσθήκες. Η μια από αυτές ήταν μια παλιά γνώριμη του τηλεοπτικού κοινού, η Ίριδα Παπουτσή. Αλλαγμένη αρκετά από το 2020 που είχε συμμετάσχει στο GNTM!

Είναι 28 ετών. Μεγάλωσε στο Αγρίνιο και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σπουδές έχει κάνει και στο χορό και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως χορεύτρια και art director σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Είναι υπεύθυνη για το στιλιστικό κομμάτι των χορευτών… ζει δηλαδή καθημερινά ένα My Style Rocks αφού πρέπει να ντύσει τις χορεύτριες σε διαφορετικά concepts κάθε βράδυ! Ως χορεύτρια, έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Josephine, ο Sarbel και αρκετούς άλλους αφού συμμετέχει και σε γνωστά μουσικά βραβεία.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Φόρεσε φόρεμα 780 ευρώ - Την έδιωξαν οι κριτές στο χθεσινό γκαλά

Χαρακτηρίζει το στιλ της όπως το όνομα της… ποικίλο. Μια μέρα street, μια άλλη total black/white και την επόμενη girlie με στρας… πάντα όμως chic, φινετσάτη και σέξι! Οι συμπαίκτριές της τής έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και πιστεύει πως άνετα θα μπει στον κύκλο τους. Και αν στην αρχή τη θεωρήσουν λίγο… σνομπ και diva… θα είναι μόνο μέχρι να αισθανθεί άνετα και ενσωματωθεί!

Έχει αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη, γνωρίζει τον Δημήτρη Σκουλό από προηγούμενη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό διαγωνισμό και ανυπομονεί να γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που της βγάζει κάτι πολύ θετικό και πολύ όμορφο.

«Είμαι αρκετά ανταγωνιστική, αλλά ο ανταγωνισμός μου δεν είναι εις βάρος των συμπαικτριών μου, έχει να κάνει μόνο με τον εαυτό μου. Οι συμπαίκτριές μού έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, όσο τις έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση», ανέφερε κατά την εισαγωγή της στο My Style Rocks η Ίριδα Παπουτσή.

Η πρώτη της εμφάνιση βέβαια δεν πήγε τόσο καλά...