Masterchef 7: «Ήταν ο πρώτος. Με μια πάπια που δεν μπήκε ποτέ στο πιάτο» - Έπεσαν στο πάτωμα από τα γέλια οι κριτές

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Masterchef 7: «Ήταν ο πρώτος. Με μια πάπια που δεν μπήκε ποτέ στο πιάτο» - Έπεσαν στο πάτωμα από τα γέλια οι κριτές

Στο αποψινό (27/4) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε την αγαπημένη δοκιμασία των τριών κριτών, αυτή ου ασημένου τοίχου, που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.

Την ώρα που οι τρείς κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν το έπαθλο και την τα όσα πρέπει να κάνουν οι παίκιτες, μια από αυτούς ξεκίνησε να τσιρίζει από την χαρά της (δείτε εδώ την στιγμή).

Βέβαια, μετά από όλα αυτά ήρθε η ώρα του παιδιού ή αλλιώς του παιχνιδιού για τους τρεις αξιόλογους και γνωστούς chefs της χώρας μας.

Το παιχνίδι των κριτών του Masterchef 7

Λ.Κ: «Είναι αγαπημένη δοκιμασία. Νομίζω ότι απ’ όλες τις χρονιές ο Τοίχος με Τσίκιλη ήταν ο καλύτερος».

Σ.Κ: «Ήταν ο πρώτος. Με μια πάπια που δεν μπήκε ποτέ στο πιάτο».

Η αντίδραση της Μπέη για τον Μπέλλο στο Masterchef 7

Στο (25/4) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε μια δοκιμασία αντιγ5ραφής πιάτου και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με έναν από αυτούς να αποχωρεί. Η Μαρία Λαζαρίδου και ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο με μπακαλιάρο.

Η Μαρία Μπέη, καθώς έβλεπε τη δοκιμασία από τον εξώστη, προσπαθούσε όλη την ώρα να δίνει κουράγιο στον σύντροφό της, Δημήτρη, ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε και ζήτησε συγγνώμη στην Μπέη - Το συγκινητικό γράμμα της Πωλίνας στο Masterchef 7

«Τον Ηλία τον ενδιαφέρει να στηρίξει τη Μαρία και τον συμφέρει να φύγει ο Μπέλλος, γιατί ξέρει ότι ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αδύναμος στις αντιγραφές. Το είδαμε. Και που δεν έφυγε τώρα τυχερός ήταν», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη.

«Θα φύγει όμως. Κι αν δεν φύγει, ρε φίλε, θα κατεβώ εγώ κάτω και θα τον διώξω. Αλήθεια σου λέω. Θα τους διώξω όλους. Αν φύγει σήμερα ο Δημήτρης, ή θα φύγω κι εγώ απευθείας ή θα πεισμώσω και θα τους διώξω όλους», συμπλήρωσε.

«Θα κλάψω τώρα! θα μου στοιχίσει πάρα πολύ αν δεν έρθει πίσω στο σπίτι (ο Δημήτρης) να ξέρεις. Τον αγαπάω, δεν θέλω να φύγει. Δεν το θέλω και γι’ αυτόν. Όταν μπήκε μου λέει: τα λέμε Τελικό. Μου λέει: τους βλέπω, είναι όλοι παλτά. Επειδή είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ότι αν δεν πετυχαίνει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ», ανέφερε στο τέλος η Μαρία Μπέη.