Survivor all Star: Θα κλάψουν σίγουρα - Η έκτακτη αλλαγή που θα ανακοινώσει ο Λιανός την Κυριακή 30/4

Κρίμα πολύ κρίμα η αλήθεια είναι...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor all Star: Θα κλάψουν σίγουρα - Η έκτακτη αλλαγή που θα ανακοινώσει ο Λιανός την Κυριακή 30/4

Η 16η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/4 με την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου (δείτε εδώ τι της ψιθύρισε ο Καραγκούνιας στο αυτί λίγο πριν φύγει) και η νέα εβδομάδα, η 17η ξεκινάει δυναμικά την Κυριακή 30/4 με μια μεγάλη ανακοίνωση από την παραγωγή που θα δυσαρεστήσει πολλούς παίκτες.

Όπως είχε γίνει γνωστό, αυτή την εβδομάδα θα υπήρχαν κάποιες παραλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης, δηλαδή αντί για τρεις αγώνες ασυλίες κι έναν επάθλου οι τηλεθεατές θα παρακολουθούσαν δυο ασυλίες και δυο επάθλου μεγάλου! Το πρώτο έπαθλο αφορούσε το Μαϊάμι ενώ το δεύτερο την Αγγλία! Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν!

Πίσω στα παλιά δεδομένα του Survivor all Star

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, το πρωί της Παρασκευής 28/4 το έπαθλο στο Μαϊάμι δεν θα πραγματοποιηθεί αφού η ομάδα του NBA έχασε, και κάπως έτσι το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί ξανά! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Κυριακή 30/4 πρώτος αγώνας ασυλίας
  • Δευτέρα 1/4 έπαθλο Αγγλία
  • Τρίτη 2/4 2η ασυλία
  • Τετάρτη 3/4 3η ασυλία

Λίγο πριν την αποκάλυψη αυτή η Σαλταφερίδου έμαθε μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ ότι ο φίλος της Ηλίας Γκότσης την έκανε unfollow! Δείτε την αντίδρασή της:

«Εμένα έκανε unfollow; Δεν το ήξερα δεν μπορώ να φανταστώ εμένα συγκεκριμένα γιατί μπορεί να με έχει κάνει unfollow. Εμένα προσωπικά ή κι άλλους παίκτες έκανε; Αν υπάρχουν κι άλλοι καταλαβαίνω ίσως ότι θα ήθελε να πάρει κάποιος άλλος το μέρος του σε όλα αυτά που ακούστηκαν ότι έκανε ο Ηλίας. Αρχικά εγώ εκείνη την ημέρα σήκωσα το χέρι μου όχι γιατί συμμετείχα αλλά γιατί ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Ηλίας να είχε επαφή με τηλέφωνο.

Το χαρτάκι το είδα στο συμβούλιο και εξεπλάγην και πάλι είπα ότι αποκλείεται να έχει γράψει το χαρτάκι ο Ηλίας γιατί δεν ξέρει Αγγλία. Τι παραπάνω να πω για να πάρω ας πούμε το μέρος του φίλου μου; Τώρα από εκεί και πέρα γνωρίζουμε ότι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης αν βρίσκεις σκουπίδια θα το φας! Όλοι το έχουμε κάνει αλλά έχω να πω ότι ο Ηλίας ήταν ο μόνος που αν έβρισκε κάτι το μοιραζόταν με την ομάδα του!»