Survivor All Star spoiler (1/5): Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Αγγλίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (1/5): Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Αγγλίας

Την Πέμπτη 27/4 πραγματοποιήθηκε άλλη μία αποχώρηση από το Survivor All Star, η οποία παρόλο που συνέβη μετά το party της ένωσης, πραγματοποιήθηκε πριν ξεκινήσουν να δίνονται τα "μεγάλα" έπαθλα στους διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ τι ψιθύρισε ο Τάκης στην Εύη την ώρα που έφευγε). Πιο συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει πως τις επόμενες ημέρες οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε άλλη ήπειρο για να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και να κάνουν τους αντιπάλους τους να ζηλέψουν.

Πιο συγκεκριμένα, θα φτάσουν μέχρι την Αγγλία και δεν θα αργήσουμε να το δούμε, αφού το επεισόδιο αυτό θα προβληθεί την Δευτέρα 1/5 όπου οι δύο ομάδες θα μπουν στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία. Μπορεί να μην σας έχουμε αποκαλύψει ακόμα τους πρώτους υποψήφιους της νέας εβδομάδας που ξεκινάει, ωστόσο μπορούμε να σας πούμε άνετα ποιοι θα είναι εκείνοι που θα μπουν στο αεροπλάνο ξανά.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο με το ταξίδι στην Αγγλία στο Survivor All Star

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αφού τα δώσουν όλα στο run, θα φτάσουν πρώτοι τους δέκα πόντους με μεγάλη διαφορά και αγγίζοντας έτσι την νίκη... οι Μπλε! Οι Κόκκινοι, μάλλον, έχουν πέσει ψυχολογικά και δυσκολεύονται να ανέβουν, ωστόσο όλα μπορούν να ανατραπούν την τελευταία στιγμή στους υπόλοιπους αγώνες, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές και ίσως το ταξίδι στην Αγγλία για κάποιους να είναι μοιραίο.

Διαβάστε επίσης: Εύη Σαλταφερίδου: Έμαθε στον αέρα του Πρωινό μας ότι ο Γκότσης την έκανε unfollow - «Το χαρτάκι αυτό...»

Διέρρευσε φωτογραφία από την παραλία με τον Βασάλο και την Σταυρούλα αγκαλιά

Εδώ και καιρό φημολογείται έντονα πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι κάτι παραπάνω από συμπαίκτες και φίλοι! Ο Τριαντάφυλλος, μάλιστα, σε ανάρτησή του είχε δώσει στεγνά πως όταν ο Κατσούλης συναντιόταν με την Μαριαλένα στο δάσος, το ίδιο έκανε και ο Βασάλος με την Σταυρούλα (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει τότε).

Ύστερα άρχισε να «μιλά» και το twitter που τους έβγαλε ζευγάρι με το ζόρι (δείτε εδώ τι γράφτηκε) ενώ μετά το χθεσινό επεισόδιο ήρθε στο φως και μια φωτογραφία τους αγκαλιά από την παραλία του Άγιου Δομίνικου!

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Πέμπτης 27/4 είδαμε να έρχεται στο φως ένα beef ανάμεσα σε Σταυρούλα και Μελίνα για το ποια θα κοιμάται δίπλα στον Βασάλο στην καλύβα με την Μαριαλένα, μάλιστα, να αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί σε προσωπική της συνέντευξη πως κάτι ερωτικό παίζει...

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor All Star λοιπόν και ταυτόχρονα χρήστες του twitter ξεκίνησαν να γράφουν τα δικά τους ενώ ένας από αυτούς δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το πάρτι της ένωσης που πραγματοποιήθηκε στην αρχή της εβδομάδας και δείχνει ολοκάθαρα τον Βασάλο να κρατά από την μέση, στην αγκαλιά του, την Σταυρούλα και να απολαμβάνουν την στιγμή!

Βασάλος και Σταυρούλα αγκαλιά - Διέρρευσε φωτογραφία από την παραλία του Survivor All Star

Να σημειωθεί πως η δική μας πηγή από το εξωτικό νησί δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει ούτε και διαψεύσει το περιστατικό αυτό!