My Style Rocks: «Το look σου δεν είναι ούτε για...» - Άναυδη η Ειρήνη με τον Κουδουνάρη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Το look σου δεν είναι ούτε για...» - Άναυδη η Ειρήνη με τον Κουδουνάρη

Το σημερινό (28/4) επεισόδιο του My Style Rocks είναι εδώ με ένα νέο επεισόδιο, που οι διαγωνιζόμενες ήταν μέσα στα νεύρα και προσπαθούσαν για άλλη μια μέρα να εντυπωσιάσους τις συμπαίκτριες τους, αλλά και την κριτική επιτροπή.

Η Ειρήνη Καζάκη, όμως, εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ με ένα όχι και τόσο ενδιαφέρον λούκ, που σχολιάστηκε άσχημα, τόσο από τις διαγωνιζόμενες, όσο και από τον Στέλιο Κουδουνάρη, που δεν δίστασε να την "κράξει".

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: «Σε τι βαθμό σε βοηθάει η Ραμόνα;» - Το ξεμπρόστιασμα της Ειρήνης από τον Κουδουνάρη

Ο διάλογος της Ειρήνης με τον Κουδουνάρη στο My Style Rocks

Σ.Κ: «Αυτό το λουκ δεν είναι άξιο σχολιασμού. Είναι καταρχάς εκτός εποχής., Δεν ξέρω πώς μπήκες στη διαδικασία να φέρεις τέτοιο λουκ, αλλά δεν περνάει».

Έντονη διαφωνία Κουδουνάρη - Σκουλού στο My Style Rocks

Ένα ιδιαίτερο task είχαν στο 27/4 επεισόδιο του My Style Rocks οι παίκτριες, οι οποίες συγκεκριμένα έπρεπε να διαλέξουν να ντυθούν είτε ως νονά είτε ως κουμπάρα, με τις περισσότερες να διαλέγουν να βαφτίζουν ένα παιδί.

Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν ήταν και η Αναστασία, η οποία για ακόμη μια φορά είχε ένα άκρως εντυπωσιακό και ιδιαίτερο look, το οποίο ναι μεν ενθουσίασε τους περισσότερους, ωστόσο έκανε την κριτική επιτροπή να διχαστεί.

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε αντί για φόρεμα να επιλέξει ένα παντελόνι φαρδύ, με ένα εξίσου φαρδύ πουκάμισο. Και στους 3 κριτές άρεσε πολύ, όμως υπήρξε μια έντονη διαφωνία μεταξύ του Στέλιου Κουδουνάρη και του Δημήτρη Σκουλού.

Διαβάστε επίσης: «To στιγμιότυπο αυτό δεν έπαιξε στις οθόνες μας» - Η Vodos "άδειασε" το My style rocks μετά το ξέσπασμα του Κονδυλάτου για το κόσμημα του

Ειδικότερα, ο πρώτος είπε πως σε πολλές εκκλησίες, ο παπάς δεν επιτρέπει να φορούν οι νονές παντελόνια και εκτός από αυτό τα ρούχα είναι αρκετά φαρδιά και ο φραμπαλές στην μπλούζα δεν θα βοηθήσει καθόλου, όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι.

Ο Δημήτρης Σκουλός, από την άλλη, διαφώνησε με τον συνάδελφό του, τονίζοντας πως τέτοιες απόψεις δεν πρέπει να υπάρχουν το 2023 και πως όλο αυτό είναι σκοταδισμός. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μια έντονη συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών.