Αλέξανδρος και Νίκος διεκδικούν τα 10.000 ευρώ - Η ανακοίνωση των κριτών του Masterchef 7

Για να δούμε...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος και Νίκος διεκδικούν τα 10.000 ευρώ - Η ανακοίνωση των κριτών του Masterchef 7

Το αποψινό (28/4) επεισόδιο του Masterchef 7 είναι πολύ κρίσιμο, ειδικά μετά τον χθεσινοβραδινό αγώνα για την νίκη του ασημένιου τοίχου και στην συνέχεια των 10.000 ευρώ. Νικητές ήταν οι παίκτες της μπλέ ομάδας, που ήταν η Μαρία Μπέη, ο Νίκος Τράκας, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσιγκάκος και ο Ηλίας Κιαζόλι.

Ο Νίκος Τράκας επειδή ήταν ο αρχηγός της ομάδας, πήγε κατευθείαν στον τελικό για το χρηματικό έπαθλο και δεν χρειάστηκε να βρίσκεται στην ψηφοφορία, σε αντίθεση με τους άλλους τέσσερις.

Με τρεις ψήφους, για την άριστη συνεγρασία και σύνδεση με τους συμπαίκτες του, κέρδισε την θέση ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης (δείτε εδώ την συγκινητική στιγμή που μίλησε για την κόρη του) και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να αναδειχτεί, ο μεγάλος νικητής των 10.000 ευρώ.

Αλέξανδρος και Νίκος διεκδικούν τα 10.000 ευρώ στο Masterchef 7

Ατύχημα στην κουζίνα του Masterchef

Σε τρεις ομάδες είδαμε να χωρίζονται στο 16/2 επεισόδιο του MasterChef 7 οι παίκτες (δείτε εδώ ποιος κριτής απουσίαζε και γιατί), μιας και πέραν των συνηθισμένων δύο ομάδων, μπλε και κόκκινης, ήρθε να προστεθεί σε αυτές και η πράσινη!

Όταν όμως ήρθε η ώρα της γαρίδας, η ταχύτητα και η πίεση προκάλεσαν ένα ατύχημα στην κουζίνα. Συγκεκριμένα, στη μάχη ρίχτηκαν ο Νίκος από τους πράσινους, ο Βαγγέλης από τους κόκκινους και ο Κωνσταντίνος από τους μπλε.

Ωστόσο, λίγο πριν την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, οι παίκτες φυσικά έτρεχαν πανικόβλητοι να προλάβουν. Ο Νίκος Τράκας άφησε πρώτος το πιάτο του μπροστά στους κριτές και όταν επέστρεψε στον πάγκο του, πήρε από τη βιασύνη του σβάρνα το πιάτο του Βαγγέλη με αποτέλεσμα να πέσει κάτω μια γαρίδα του!

«Ήδη έχω κάποια αστοχία κυρίως στις μελιτζάνες. Έχουμε και την αστοχία ότι μου λείπει κάτι. Δεν μπορώ να τα βάλω με τον Νίκο σε καμία περίπτωση. Έπρεπε πρώτα να προσέξω εγώ κι έπειτα ο Νίκος. Δικό μου είναι το πιάτο. Δική μου και η ευθύνη» είπε μάλιστα ο Βαγγέλης μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.