Για δύο πόντους διαφορά - Ο παίκτης του Masterchef 7 που πήρε τα 10.000 ευρώ

Δίκαιο ή άδικο;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Για δύο πόντους διαφορά - Ο παίκτης του Masterchef 7 που πήρε τα 10.000 ευρώ

Το αποψινό (28/4) επεισόδιο του Masterchef 7 ήταν αφιερωμένο σε δύο παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, καθώς θα διαγωνίζονταν για τα 10.000 ευρώ και την γνωριμία με τον chef Antonio Bachour. Μετά από μια αξιοπρεπή μονομαχία των δύο παικτών, οι κριτές με τον καλεσμένο τους, δοκίμασαν και τα δύο πιάτα και αποφάσισαν ποιος θα ήταν ο μεγάλος νικητής.

Το πιάτο ήταν ένα επιδόρπιο με ελληνικό γιαούρτι και μέλι. Ένα άκρως απαιτητικό πιάτο με τεχνικές και λεπτεπίλεπτη δουλειά, το οποίο θα έπρεπε να αντιγράψουν με απόλυτη ακρίβεια. Ό ένας το έφτιασε σχεδόν σε όλα και ο δεύτερος ήταν λίγο πιο μακριά, λόγω του γιαουρτιού.

Ο παίκτης που κέρδισε τα 10.000 ευρώ στο Masterchef 7

Ο λόγος για τον... Νίκο Τράκα!

Το παιχνίδι των κριτών του Masterchef 7

Στο (27/4) επεισόδιο του Masterchef 7 είδαμε την αγαπημένη δοκιμασία των τριών κριτών, αυτή ου ασημένου τοίχου, που επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.

Την ώρα που οι τρείς κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν το έπαθλο και την τα όσα πρέπει να κάνουν οι παίκιτες, μια από αυτούς ξεκίνησε να τσιρίζει από την χαρά της (δείτε εδώ την στιγμή).

Βέβαια, μετά από όλα αυτά ήρθε η ώρα του παιδιού ή αλλιώς του παιχνιδιού για τους τρεις αξιόλογους και γνωστούς chefs της χώρας μας.

Λ.Κ: «Είναι αγαπημένη δοκιμασία. Νομίζω ότι απ’ όλες τις χρονιές ο Τοίχος με Τσίκιλη ήταν ο καλύτερος».

Σ.Κ: «Ήταν ο πρώτος. Με μια πάπια που δεν μπήκε ποτέ στο πιάτο».