Survivor all star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Σιγά μην δεν τον ψήφιζαν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα

Το αποψινό (2/5) συμβούλιο του νησιού στο Survivor all star έχει λίγο βαρύ κλίμα, καθώς μετά την πέμπτη σε σειρά ήττα τους (δείτε εδώ το σκόρ του αγώνα) η ομάδα των Διασήμων δεν είναι στα καλύτερα τους, αλλά παρόλα αυτά έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Μέσα στα ονόματα που κυριαρχούσαν στην ψηφοφορία ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κορομί.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor all star

Όπως σας είχαμε πει και εμείς απο νωρίς σήμερα το πρωί και επιβεβαιωνόμαστε για άλλη μια φορά, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο εκνευρισμός του Βασάλου με τον Χανταμπάκη στο Survivor all star

Το αποψινό (1/5) επεισόδιο του Survivor all star ξεκίνησε και οι παίκες της μπλέ ομάδας απολαμβάνουν το ταξίδιο τους στο Λονδίνο, αλλά οι κόκκινοι ανοίγουν μέτωπα μεταξύ τους. Τα μυστικά, οι κόντρες και τα ψέματα έχουν ξεκινήσει, με πρωταγωνιστές του Στέλιο Χανταμπάκη, Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η πρωταθλήτρια, λοιπόν, είπε στον παρουσιαστή ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη της κόκκινης ομάδας και, ο ίδιος αμέσως το αποκάλυψε τόσο σε αυτόν, όσο και στην υπόλοιπη όμάδα. Μια κίνηση, που εξόργισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, διότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να του το αποκαλύψει.

«Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Δεν υπάρχει λόγος. Το θεωρώ ανήθικο αυτό. Σου λέω κάτι και μέσα στο 10 λεπτο πας να πιάσεις τον άλλο να του το πεις; Δεν θα ήθελα ούτε την εξομολόγηση να αναφέρω ούτε τον άνθρωπο που τον αφορά. Το θεωρώ άκομψο και χυδαίο. Δεν το θεωρώ ηθικά σωστό. Απλά καταλαβαίνω μερικοί άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ενώ στην συνέχεια, ανέφερε: «Δεν θέλω ούτε την εξομολόγηση να πω, ούτε τον παίκτη για τον οποίο ήταν, γιατί το θεωρώ πολύ άκομψο και χυδαίο. Και μπροστά να έρθουν και να χρειαστει στη δύσκολη να πω τι έχει συμβεί, δεν θα το κάνω, γιατί δεν το βρίσκω σωστό. Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω εδώ μέσα κάποιοι άνθρωποι για ποιον λόγο υπάρχουν».