Survivor All Star highlights 2/5: Συναγερμός για 2 παίκτες μετά το συμβούλιο - Το ανακοίνωσε ο Λιανος μετά τους τσακωμούς

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 2/5: Συναγερμός για 2 παίκτες μετά το συμβούλιο - Το ανακοίνωσε ο Λιανος μετά τους τσακωμούς

Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Δευτέρας 1/5 όπου ο Βασάλος ξεφτίλισε τον Στέλιο εξαιτίας της Σταυρούλας, το χθεσινό 2/5 θα λέγαμε πως ήταν σχετικά ήρεμο παρά τις εντάσεις. Εμείς έχουμε όλα τα highlights.

Αναλυτικά τα 2/5 highlights του Survivor All Star

Δείτε επίσης: Σάλος με το νέο σκάνδαλο του Survivor All Star - Αυτή είναι η φωτογραφία που "καίει" την Ρία Κολοβού για χρήση κινητού

«Πόσο καλύτερος είναι ο Χανταμπάκης από εμένα» - Πυρ και μανία ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Χαμό έχει προκαλέσει η απόφαση των Κόκκινων στο συμβούλιο να βγάλουν ως πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας τον Στέλιο Χανταμπάκη, μιας και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους άνδρες της ομάδας.

Η επιλογή λοιπόν αυτή ξάφνιασε ιδιαίτερα τόσο μερικά άτομα από την Κόκκινη ομάδα, όσο και όλους τους Μπλε, μιας και δεν είναι δυνατόν να βγήκε υποψήφιος ο Στέλιος και όχι ο Τάκης, με τους ίδιους μάλιστα να τονίζουν πως θα πουλήσουν μέχρι και την μάνα τους σε αυτό το παιχνίδι!

Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά τα σχόλιο που έχουν γίνει, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα.

«Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο, τον Τάκη ή από εμένα; Το τελευταίο 2βδόμαδο που πάνε όλα χάλια και χάνουμε πόσο καλύτερος είναι ο ένας από τον άλλον; για πείτε μου, επειδή σε κάποιους χτυπάει άσχημα! Με αριθμούς, που σας αρέσουν τα στατιστικά, πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος; Είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο! Πες κάνω παρέα με αυτόν και δεν τον ψηφίζω. Γιατί να μην είμαστε ειλικρινείς και να λέμε για αντιλήψεις;

Αν είναι παίξε με τον καλύτερο. Μην διαλέγεις. Εγώ ξέρω ότι οι καλοί παίκτες δεν διαλέγουν. Είναι στο τέλος ή λένε δεν διαλέγουμε. Όλοι είμαστε ισάξιοι. Κι ο Μαρτίκας που τον θεωρούμε αδύναμο κι είναι αργός, πάει στον στόχο και κάνει 4 στα 4 ή 5 στα 5. Έλα πάμε παρακάτω τώρα με το παραμύθι εδώ μέσα τώρα. Πόσο θα ζημιωθεί η κόκκινη ομάδα αν φύγω εγώ, ο Τάκης, ο Κόρο, η Μελίνα; Με κούρασε αυτή η κουβέντα. Είναι εγώ καλύτερος. Ποιος την έχει μεγαλύτερη την στατιστική είναι εδώ πέρα μέσα», είπε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη, ο Στέλιος το πήρε πολύ πιο χαλαρά, τονίζοντας πως μες το παιχνίδι, όλοι θα ψηφιστούν.

"Σκοτωμός" πριν το αγώνισμα - Θερμό επεισόδιο μεταξύ Σπύρου και Τάκη

Ο Χανταμπάκης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση το βράδυ της Δευτέρας 1/5 και αυτό οι Μπλε δεν το πήραν καθόλου καλά, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για έναν από τους πιο δυνατούς άντρες της Κόκκινης ομάδας.

Αυτό λοιπόν στάθηκε αφορμή όχι μόνο για να ξεσπάσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά και για να γίνει χαμός πριν το αποψινό αγώνισμα ασυλίας. Αρχικά, τον λόγο τον πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είπε πως οι ψήφοι ήταν συνεννοημένοι.

Ωστόσο, ο Τάκης αντέδρασε αμέσως, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένας πολύ έντονος και μεγάλος καυγάς μεταξύ τους, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να αναφέρει πως εκείνος είναι πολύ καλύτερος από τον Μαρτίκα.

«Κάνεις σαν...» - Έξαλλος ο Σάκης με την Μαριαλένα

Εντάσεις όπως σημειώθηκαν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, μιας και η κόκκινη ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς έχει χάσει αρκετούς αγώνες και δεν έχουν άλλα περιθώρια. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν τα νεύρα ήταν αρκετά, ακόμα και μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη έπαιξε με την Στέλλα και ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί αρκετά και να ξεσπάσει πάνω στον Σάκη, ότι την αποπροσανατόλιζε και δεν της έδινε σαφείς οδηγίες, με εκείνον ωστόσο να το αρνείται και να φωνάζει.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το 2ο αγώνισμα ασυλίας

Τελικά,, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Κόκκινη, όπως ακριβώς σας είχε αποκαλύψει το Youweekly. Η Κόκκινη λοιπόν πήρε ξανά τα πάνω της και θα πάει στο συμβούλιο του νησιού ήρεμη, μιας και δεν θα έχει να ψηφίσει κάποιο δικό της, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να βρίσκεται ήδη στον τάκο.

Χαμός στο συμβούλιο του νησιού - Βγήκαν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το παρών στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor all star έδωσαν το βράδυ της Τρίτης 2/5 Μαχητές και Διάσημοι, με τους δεύτερους να έχουν πάει με άλλον αέρα, μιας και μετά από 5 συνεχόμενες ήττες, κατάφεραν επιτέλους να κερδίσουν!

Μπορεί λοιπόν χθες να έβγαλαν στον τάκο έναν δικό τους, ο οποίος ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης -μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και στις δύο ομάδες-, απόψε βγήκαν από την δύσκολη αυτή θέση, βάζοντας σε αυτήν τους Μπλε.

Από το Συμβούλιο φυσικά δεν έλειψαν, όπως είδαμε, οι εντάσεις, τόσο για το γεγονός πως ο Σπύρος προσβλήθηκε από το ότι ο Τάκης, κατά την διάρκεια του αγώνα, του έθιξε την περιοχή του, δηλαδή το Κερατσίνι, όσο κι από το ότι είναι υποψήφιος ο Στέλιος αντί για τον Τάκη.

Μετά λοιπόν από έντονες διαφωνίες, ο Γιώργος Λιανός έβαλε μια τελεία, προκειμένου οι Μπλε να προχωρήσουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας. Τελικά, το Youweekly βγήκε ξανά έγκυρο στα spoils του, μιας και υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Νικόλας Αγόρου και ο Σπύρος Μαρτίκας.