My Style Rocks: «Θέλω να σταματήσω να κλαίω, αλλά δεν μπορώ» - Με δάκρυα στα μάτια η Ίριδα Παπουτσή μπροστά στους κριτές

Δεν εντυπωσίασε και δεν το πήρε πολύ καλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Θέλω να σταματήσω να κλαίω, αλλά δεν μπορώ» - Με δάκρυα στα μάτια η Ίριδα Παπουτσή μπροστά στους κριτές

Στο σημερινό (5/5) επεισόδιο του My Style Rocks οι παίκτριες κλήθηκαν να δημιουργήσουν έντονα και όμορφα look με θέμα τον χωρισμό και έτσι όλες τους άρχισαν να δημιουργούν σενάρια είτε εκδικητικά για τους πρώην τους είτε outfit που βασίζονται στον πόνο και την θλίψη που μπορεί να βιώνει μια γυναίκα μετά από μία τέτοια κατάσταση.

Μία από τις παίκτριες, λοιπόν, που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με ένα άκρως εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό φόρεμα είναι η Ίριδα Παπουτσή, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να "κερδίσει" τις συμπαίκτριές της και οι βαθμολογίες τους ήταν πολύ χαμηλές. Αυτό στεναχώρησε την ίδια πολύ και όταν άκουσε και τα σχόλια των κριτών εκεί είναι που έβαλε τα κλάματα (δείτε εδώ το "πετσόκομμα" του Σκουλού για την ίδια).

Ξέσπασε σε κλάματα η Ίριδα Παπουτσή στο My Style Rocks

«Με συγχωρείτε είναι λίγο από την ένταση. Είμαι σαν την Νικόλ, δεν μου αρέσει να φέρνω εντάσεις. Κλαίω γιατί είναι το αγαπημένο μου φόρεμα και περίμενα πως και πως να το βάλω, αλλά επειδή δεν είχα τον χρόνο μου πήγαν όλα λάθος. Θέλω να σταματήσω να κλαίω, αλλά δεν μπορώ», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Αγνώριστη η Παπουτσή πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της (Φωτογραφίες)

Και λέγαμε κι εμείς, τι μας θυμίζει τι μας θυμίζει! Στο επεισόδιο του My Style Rocks στις 25/4 σημειώθηκαν δυο νέες προσθήκες. Η μια από αυτές ήταν μια παλιά γνώριμη του τηλεοπτικού κοινού, η Ίριδα Παπουτσή. Αλλαγμένη αρκετά από το 2020 που είχε συμμετάσχει στο GNTM!

Είναι 28 ετών. Μεγάλωσε στο Αγρίνιο και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σπουδές έχει κάνει και στο χορό και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως χορεύτρια και art director σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Είναι υπεύθυνη για το στιλιστικό κομμάτι των χορευτών… ζει δηλαδή καθημερινά ένα My Style Rocks αφού πρέπει να ντύσει τις χορεύτριες σε διαφορετικά concepts κάθε βράδυ! Ως χορεύτρια, έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Josephine, ο Sarbel και αρκετούς άλλους αφού συμμετέχει και σε γνωστά μουσικά βραβεία.

Δείτε επίσης: My Style Rocks: Φόρεσε φόρεμα 780 ευρώ - Την έδιωξαν οι κριτές στο χθεσινό γκαλά

Χαρακτηρίζει το στιλ της όπως το όνομα της… ποικίλο. Μια μέρα street, μια άλλη total black/white και την επόμενη girlie με στρας… πάντα όμως chic, φινετσάτη και σέξι! Οι συμπαίκτριές της τής έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και πιστεύει πως άνετα θα μπει στον κύκλο τους. Και αν στην αρχή τη θεωρήσουν λίγο… σνομπ και diva… θα είναι μόνο μέχρι να αισθανθεί άνετα και ενσωματωθεί!

Έχει αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη, γνωρίζει τον Δημήτρη Σκουλό από προηγούμενη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό διαγωνισμό και ανυπομονεί να γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που της βγάζει κάτι πολύ θετικό και πολύ όμορφο.

«Είμαι αρκετά ανταγωνιστική, αλλά ο ανταγωνισμός μου δεν είναι εις βάρος των συμπαικτριών μου, έχει να κάνει μόνο με τον εαυτό μου. Οι συμπαίκτριές μού έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, όσο τις έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση», ανέφερε κατά την εισαγωγή της στο My Style Rocks η Ίριδα Παπουτσή.

Η πρώτη της εμφάνιση βέβαια δεν πήγε τόσο καλά...

H Ίριδα Παπουτσή συμμετείχε στο GNTM 3 όπου και είχε εντυπωσιάσει τους κριτές – μεταξύ των οποίων ήταν και ο καταξιωμένος Έλληνας φωτογράφος – από την πρώτη της audition για το ριάλιτι μοντέλων.