My Style Rocks: «Είναι από sex shop;» - Φανερά εκνευρισμένη η Όλγα με την ερώτηση του Δημήτρη Σκουλού

Το look της προκάλεσε αντιδράσεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είναι από sex shop;» - Φανερά εκνευρισμένη η Όλγα με την ερώτηση του Δημήτρη Σκουλού

Μετά τα κλάματα της Ίριδας Παπουτσή στο σημερινό (5/5) επεισόδιο του My Style Rocks ακολούθησε η εμφάνιση της Όλγας, η οποία μετά τον υποτιθέμενο χωρισμό της, που είναι και το ζητούμενο θέμα αυτή τη φορά, μπήκε στο πλατό με ένα μακρύ κιμονό - ρόμπα, ψηλά μαύρα τακούνια με πολύ μεγάλη φιάπα και από μέσα κορμάκι δερμάτινο με ζαρτιέρες, σε μαύρο χρώμα.

Φυσικά, το look της αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς παρέπεμψε και τις συμπαίκτριές της αλλά και τους κριτές σε ένα εντελώς διαφορετικό θέμα, ενώ η αντίδραση του Δημήτρη Σκουλού ήταν εκείνη που προκάλεσε από τη μία το γέλιο και από την άλλη την οργή της συγκεκριμένης διαγωνιζόμενης.

Φανερά εκνευρισμένη η Όλγα με την ερώτηση του Δημήτρη Σκουλού στο My Style Rocks

«Είναι από sex shop;», ήταν η απορία του φωτογράφου, με την ίδια να αδυνατεί να καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα στο σύνολό της και γιατί δεν υπάρχει styling ή γιατί δεν παραπέμπει σε κάτι σχετικό με την μόδα, όπως της είπε και η υπόλοιπη κριτική επιτροπή.

Διαβάστε επίσης: «Θα σε πάρω Στέλιο μου» - "Σούσουρο" στο πλατό του ΣΚΑΙ με το παράπονο της Καραβάτου στον Κουδουνάρη

Χαμός στο πλατό με Στέλιο Κουδουνάρη και Χριστιάνα

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης 3/5 το My Style Rocks, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαβασιλείου. Όλες οι παίκτριες, όπως και η καινούργια (δείτε εδώ ποια είναι) έβαλαν τα δυνατά τους μιας και σήμερα ξεκίνησε μια νέα εβδομάδα και καμία φυσικά δεν θέλει να βρεθεί στη θέση της υποψήφιας προς αποχώρηση.

Μετά την εμφάνιση της Χριστιάνας, μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε με όσα άκουγε να λέει η διαγωνιζόμενη.

«Έχω παραπάνω δυνατότητες από αυτές που πιστεύετε…» είπε η Χριστιάνα, με τον κριτή να απαντάει: «Πότε θα δούμε τις κρυμμένες δυνατότητές σου;

Πιστεύεις ότι είμαστε χαζοί; Είσαι εδώ γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να αποδειχτούν. Γιατί ανοίγεις αυτή τη συζήτηση; Δόξα το Θεώ να λες που είσαι εδώ. Δεν είχες βοήθεια σε κάποια looks; Γιατί λες ψέματα;΄Όλες οι εικόνες ήταν δίκες σου; Μόνο ένα look αντέγραψες; Ό,τι και να λες πιστεύω ότι είχες βοήθεια. Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύεις μεσ’ τα μούτρα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.