Survivor all star spoiler 8/5: ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ; Η ομάδα που χάνει και οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πανικός στον Άγιο Δομίνικο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star spoiler 8/5: ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ; Η ομάδα που χάνει και οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η εβδομάδα που θα ξεκινήσει αναμένεται να είναι λίγο διαφορετική σε ότι αφορά το Survivor all star μιας και σας έχουμε ενημερώσει, πως τα επεισόδια θα είναι λιγότερα (δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβεί) σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι απολαυστικά.

Να τονίσουμε λοιπόν εδώ, πως την Κυριακή 7/5 θα προβληθεί ο αγώνας ασυλίας (δείτε εδώ ποια ομάδα θα είναι καλύτερη) και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, που με λίγα λόγια θα ζητήσει τη βοήθεια του κοινού (δείτε εδώ ποιος/ποια θα είναι αυτός/αυτή).

Η ομάδα που κερδίζει τη Δευτέρα 8/5 και νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor all star

Από τη Δευτέρα 8/5 το κοινό, που δε χάνει επεισόδιο από το ριάλιτι επιβίωσης θα παρακολουθήσει το νέο αγώνισμα ασυλίας, το δεύτερο πιο σημαντικό για την εβδομάδα, αφού όπως καταλαβαίνουμε λίγο πριν το μεγάλο τελικό κανείς δεν είναι εκείνος, που θέλει να αποχωρήσει.

Οι κανόνες σε κάθε περίπτωση είναι συγκεκριμένοι και έτσι η νίκη για αρχή θα πάει σε μία ομάδα! Ποια θα είναι αυτή; Τα καλά μαντάτα θα είναι στους κόκκινους, οι οποίοι θα πάνε χαλαροί και ήρεμοι στο συμβούλιο του νησιού, παρακολουθώντας τους μπλε να βγάζουν άτομα στον τάκο.

Πάμε τώρα λοιπόν να συζητήσουμε ποια θα είναι αυτά τα άτομα! Δε θα είναι ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία. Καλά ακούσατε...για μία ακόμη φορά οι μαχητές θα αποδείξουν στο κοινό, πως δε μαγειρεύουν ψηφοφορίες και έτσι την ψήφο του κοινού μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα θα ζητήσουν οι: Νίκος Μπάρτζης, Ρια Κολοβού και ο Γιώργος Ασημακόπουλος!