MasterChef 7: Έφτυσε το φαγητό του μπροστά σε όλους - Η άβολη στιγμή με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: Έφτυσε το φαγητό του μπροστά σε όλους - Η άβολη στιγμή με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Κοντιζά

Στο αποψινό (8/5) επεισόδιο του MasterChef 7 οι παίκτες κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν μία νέα δοκιμασία, έχοντας μπροστά τους ένα διαφορετικό Mystery Box. Αφού ο χρόνος πέρασε, λοιπόν, και οι διαγωνιζόμενοι ετοίμασαν τα πιάτα τους με τα υλικά που τους δόθηκαν, οι κριτές κάλεσαν μπροστά τους τρεις παίκτες για να δοκιμάσουν τα πιάτα τους.

Επέλεξαν τον Νίκο Τράκα, τον Γιώργο Πορφύρη και τον Άγγελο. Πρώτο ήταν το πιάτο του Γιώργου, το οποίο ωστόσο έκρυβε μία έκπληξη, αφού το κρέας δεν είχε ψηθεί καλά και αμέσως ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το κομμάτι που είχε στο στόμα του σε μία χαρτοπετσέτα.

Η άβολη στιγμή που ο Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό του στο MasterChef 7

Αυτό, φυσικά, σήμαινε πως δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και άρα να κερδίσει άμεσα μία θέση στην τελική 8άδα του ριάλιτι μαγειρικής. Ακολούθησε η δοκιμή του πιάτου του Άγγελου και έπειτα του Νίκου και οι επιτροπή αποφάσισε πως ο Άγγελος είχε την πιο επιτυχημένη προσπάθεια με το λαβράκι ατμού, το μπρόκολο, τα μαυρομάτικα φασόλια και το dressing shoyu ponzou που είχε ετοιμάσει, με αποτέλεσμα να ανέβει στον εξώστη χαλαρός πια και με 1.000 ευρώ στην τσέπη.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι όμορφη ούτως ή άλλως. Άβαφη όμως είσαι...» - Έδιναν και έπαιρναν τα κοπλιμέντα του Κουτσόπουλου & του Κοντιζά στην Μαρία Μπέη

Παρόλα αυτά, ακολούθησαν κι άλλες δοκιμές και ο Γιώργος σώθηκε, ενώ εκείνοι που θα δοκιμαστούν ξανά είναι ο Μότο – Μότο, ο Νίκος Τράκας, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, που είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Και ο "θείος" Λεωνίδας είχε φτύσει φαγητό μπροστά σε όλους

Τη Δευτέρα 17/2 οι επίδοξοι σεφ, που διαγωνίζονται στο Masterchef 7 έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία του του Mystery Box, η οποία όπως φάνηκε από τις κριτικές είχε πολλές προκλήσεις και δυσκολίες (δείτε εδώ πως τα πάει το ριάλιτι μαγειρικής σε τηλεθέαση).

Όταν μάλιστα ήρθε η σειρά της Μαρίας να παρουσιάσει το πιάτο της και συγκεκριμένα ένα shoumai σουπιάς με σάλτσα ορτυκιού, όξινο λάδι κόλιανδρου και σχοινόπρασο συνέβη κάτι πολύ άβολο. Πιο αναλυτικά, είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει κάτι, που δε συνηθίζει αφού έφτυσε τη μπουκιά του σε μία χαρτοπετσέτα.

«Είναι από τις χειρότερες προσπάθειες που μας έχεις φέρει. Δεν είναι νόστιμό. Δεν έχει πάει τίποτα σωστά. Δεν είναι καθόλου ωραίο», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης στη Μαρία.