My Style Rocks: «Είναι τρολ; Η επιλογή των κομματιών είναι τόσο βασική όσο εσύ» - Χαμός στο ΣΚΑΙ με την Όλγα & την Ειρήνη που κορόιδευαν συμπαίκτριά τους

Άναυδη η Κατερίνα Καραβάτου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είναι τρολ; Η επιλογή των κομματιών είναι τόσο βασική όσο εσύ» - Χαμός στο ΣΚΑΙ με την Όλγα & την Ειρήνη που κορόιδευαν συμπαίκτριά τους

Το τελευταίο διάστημα στο My Style Rocks έχει δημιουργηθεί μία μικρή διαμάχη ανάμεσα σε ορισμένες παίκτριες, οι οποίες τα έχουν βάλει με την καινούρια προσθήκη, που δεν είναι άλλη πέρα από την Μέλντα. Η Όλγα, συγκεκριμένα, με κάθε ευκαιρία της "επιτίθεται" και η ίδια θεωρεί πως δεν της δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει πια είναι, διότι την "καταδικάζουν" με την συμπεριφορά τους και τις βαθμολογίες τους οι συμπαίκτριές της (δείτε εδώ τον έντονο καβγά τους στο προηγούμενο επεισόδιο).

Η διαμάχη αυτή συνεχίστηκε, λοιπόν, και στο σημερινό (11/5) επεισόδιο, καθώς τη στιγμή που η Μέλντα ανέβηκε για να παρουσιάσει το σύνολό της η Όλγα, αλλά και η Ειρήνη άρχισαν εμμέσως να την κοροϊδεύουν, κάτι που φυσικά την εκνεύρισε και έτσι "άναψαν ξανά τα αίματα".

Τα "πυρά" της Ειρήνης και της Όλγας κατά της Μέλντας στο My Style Rocks

«Είναι τρολ; Η επιλογή των κομματιών είναι τόσο βασική», είπε η Όλγα και την συμπλήρωσε αμέσως η Ειρήνη: «Όσο εσύ!».

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε μπροστά σε όλους και η Σελένη Φωτιάδη, η οποία αποτελεί μία έκπληξη για την Κατερίνα Καραβάτου.

«Κάθε φορά που έρχεται δίπλα μου, αποκαλύπτεται κάτι διαφορετικό από όλα αυτά που έχει κάνει κι έχει δει. Για να δούμε τι θα μάθουμε σήμερα για την Σελένη Φωτιάδη. Τι γίνεται; Πού πηγαίνεις σήμερα;», είπε η παρουσιάστρια, με εκείνη να εξηγεί: «Εγώ σήμερα πηγαίνω σε έναν παλιότερο χώρο εργασίας μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης».

«Δεν σας είπα ότι κάτι μαθαίνουμε κάθε φορά; Δούλευε και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Δεν το έχω καταγράψει», επισήμανε η Κατερίνα Καραβάτου τότε.

Διαβάστε επίσης: «Κερασμένο από το μαγαζί;» - Γδύθηκε και έμεινε με το εσώρουχο η Emilia Vodos μπροστά στους κριτές