My Style Rocks: «Μαζέψου λίγο! Σε έχουν κατακράξει έξω και για το πόσο φίδι είσαι» - "Σκοτωμός" ανάμεσα σε Νικόλ & Emilia Vodos

«Τη μασημένη τσίχλα να την φτύσεις λίγο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Μαζέψου λίγο! Σε έχουν κατακράξει έξω και για το πόσο φίδι είσαι» -

Μπορεί το My Style Rocks να έχει μειωθεί σε διάρκεια πια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η εντάσεις στο παιχνίδι είναι λιγότερες. Την Πέμπτη 11/5, μετά τον καβγά της Όλγας και της Ειρήνης ενάντια στην Μέλντα, ακολούθησε ένα άγριο σκηνικό ανάμεσα στην Νικόλ Δεσποτοπούλου, την Emilia Vodos και την Χαρά.

Όταν ήρθε η στιγμή να κριτικάρει το ρούχο της Χαράς η Νικόλ, η ίδια έδειχνε εκνευρισμένη και εξήγησε πως αυτό συμβαίνει, διότι παρατηρεί κάποιες κινήσεις από την συμπαίκτριά της, που για εκείνη είναι πονηρές και είναι ο μόνος λόγος που μένει στο σόου. Τα βλέμματα έπεσα τότε στην Emilia που έκανε γκριμάτσες και έτσι ξεκινήσαν οι έντονες εκφράσεις.

Σε έξαλλη κατάσταση η Νικόλ με την Χαρά και την Emilia στο My Style Rocks

«Θεωρώ ότι η Χαρά είναι από τις καινούριες παίκτριες που έχουν έρθει εδώ πέρα και δεν έχουν καθόλου χαρακτήρα, καμία δική τους πρόταση και πιάνονται από άλλες κοπέλες για να κρατηθούν στο παιχνίδι. Μου φαίνεται ότι μπαίνεις σε κλίκες, κάνεις συμμαχίες και δεν μου το βγάζει κανένας από το μυαλό αυτό. Ωστόσο, θα αφήσω κι άλλες μέρες να περάσουν και θα δω πολύ καλά τι θα κάνεις. Δεν θέλω να ονοματίσω κανέναν. Θέλω πρώτα να δω αν όντως γίνεται αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Νικόλ.

Και η Emilia της απάντησε: «Από το πρωί έχω τάσεις για εμετό κι αυτό μου επιβαρύνει την τάση με αυτά που ακούω. Είστε πάρα πολύ obsessed με εμάς. Αυτό είναι τραγική ειρωνεία κι ασέβεια μεγάλη».

«Αν όντως η Χαρά δεν πάει να κάνει αυτό που σκέφτομαι, θα της ζητήσω δημόσια και πίσω συγγνώμη», πρόσθεσε τότε η Νικόλ, με την Ειρήνη να αναφέρει: «Είναι αστεία αυτά που λες», κάνοντάς τη να ξεσπάσει χειρότερα: «Αστεία είσαι εσύ που κάνεις τον κλόουν για να γελάσουμε».

«Τι είναι αυτά που λες; Έχεις ξεφύγει Νικόλ. Μαζέψου λίγο! Έχεις πάρει δύο νίκες και νομίζεις ότι εδώ μέσα μας... Ξύπνησες στα μέσα του παιχνιδιού για να το παίξεις τι; Μέχρι τα μέσα του παιχνιδιού το έπαιζες θύμα και έκλαιγες σε κάθε επεισόδιο. Σε έχουν κατακράξει έξω και για το πόσο φίδι είσαι εδώ μέσα», φώναξε τότε η Emilia

«Κι εσένα σε έχουν κατακράξει που έχεις την στυλίστρια. Εσύ είσαι το φίδι. Παίζεις πίσω από όλες τις πλάτες μας και βάζεις τις φίλες σου να βγαίνουν μπροστά. Είσαι μυθομανής κι ο ορισμός του ό,τι δηλώσεις είσαι», κατέληξε η Νικόλ.

Και η Emilia έληξε τον καβγά λέγοντας: «Τη μασημένη τσίχλα να την φτύσεις λίγο».

Διαβάστε επίσης: «Κερασμένο από το μαγαζί;» - Γδύθηκε και έμεινε με το εσώρουχο η Emilia Vodos μπροστά στους κριτές