MasterChef 7: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - "Πάγωσαν" όλοι με την ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά

Τους έδωσε ένα μπολ με...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 7: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής -

Άλλο ένα βράδυ Παρασκευής (12/5) και αυτό σημαίνει πως προβάλλεται άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 7 στις οθόνες μας. Η δοκιμασία που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι δύο ομάδες ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο και σε αυτό έμαθαν ποια ήταν η βαθμολογία των κριτών.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο νικητές, επομένως κάθε λεπτομέρεια μετράει. Ένας ένας οι κριτές έβγαλαν τα χαρτάκια τους, λοιπόν, και έτσι έγινε γνωστό πως οι Μπλε συγκέντρωσαν 96 ολόκληρους πόντους, όμως οι Κόκκινοι τους άφησαν πίσω με 104. Έτσι πέρασαν όλοι στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef 7 που "πάγωσε" τους παίκτες

Οι Μπλε, ωστόσο, θα έπρεπε να ψηφίσουν ποιοι θα μαγειρέψουν ξανά ώστε να διεκδικήσουν την θέση τους στον διαγωνισμό, αλλά πριν γίνει αυτό ο Σωτήρης Κοντιζάς (δείτε εδώ τη στιγμή που φτύνει το φαγητό παίκτη) τους έκανε μία ανακοίνωσε που τους "πάγωσε" όλους. Έδωσε 4 μπλοκάκια στους παίκτες της ηττημένης ομάδας και τους ζήτησε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο παίκτης που δε θα πάρει μέρος στη δοκιμασία και έτσι θα περάσει απευθείας στους top 7.

Αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς! Όσο όμως αγωνία και άγχος κι αν υπήρχε το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο. Ο Αλέξανδρος συγκέντρωσε μία ψήφο, ενώ ο Νίκος Τράκας συγκέντρωσε τρεις θετικές ψήφους και έτσι πέρασε στον εξώστη άνετος πια.

Και αφού ο ένας σώθηκε, έφτασε η στιγμή οι υπόλοιποι, ο Άγγελος, ο Ηλίας και ο Αλέξανδρος δηλαδή, κλήθηκαν σε νέα δοκιμασία με στόχο την επικράτηση. Ο πρώτος και ο τελευταίος κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τα νέα πιάτα τους, όμως ο Ηλίας έμεινε πίσω σε βαθμολογία, εφόσον δεν τηρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να ανέβει σε βαθμολογία και έτσι βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

«Είμαι χαρούμενος γενικά. Πέρασα πολύ ωραία φέτος, πολύ καλύτερα από την πρώτη φορά και κρατάω μόνο τα θετικά. Θέλω να δω στον τελικό τον Πορφύρη, τον Άγγελο, τον Άλεξ και τον Τράκα. Σας συμπαθώ όλους αλλά έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στον κύριο Κουτσόπουλο», ήταν τα λόγια του.

Αυτοί είναι οι δυο παίκτες του τελικού

Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef 7 έχει φτάσει στην τελική ευθεία. Όλοι οι παίκτες δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για μια θέση στον μεγάλο τελικό με σκοπό να κερδίσουν τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Μπορεί εμείς στις τηλεοράσεις μας να βρισκόμαστε περίπου στην τελική δεκάδα, ωστόσο τα γυρίσματα βρίσκονται πολύ πιο μπροστά. Οι παίκτες λοιπόν που θα φτάσουν στον τελικό έχουν ήδη βγει, σύμφωνα πάντα με spoiler που έχει διαρρεύσει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο τελικός όπως πάντα θα έχει τρία διαφορετικά σκέλη. Τα δυο θα είναι γυρισμένα με δοκιμασίες μαγειρικής ενώ η τελευταία θα είναι ζωντανά για να ανακοινωθεί ο νικητής.

Σύμφωνα με spoiler που έχει διαρρεύσει αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι παίκτες που θα δώσουν "μάχη" είναι η Μαρία Μπέη - την οποία είχαμε το 2020 στον 4ο κύκλο του ριάλιτι - και ο Νίκος Τράκας.

Το ενδιαφέρον είναι πως οι δυο αυτοί παίκτες είναι σε κόντρα μέσα στο παιχνίδι και συνεχώς πετάνε ο ένας καρφιά προς τον άλλον. Ακόμη και στο χθεσινό 11/5 επεισόδιο επικράτησε χαμός.

MasterChef 7 τελικός Μπή - Τράκας