Survivor All Star: «Τον έβρισε αισχρά μίλησε για την μάνα του, το σπίτι του! Ήρθε ο Ατζούν...» - Η Σαλταφερίδου "αφοπλίζει" για πρώην παίκτη

«Αυτός άρχισε να φωνάζει, "δεν καταλαβαίνεις" και "το θέλω τώρα" έλεγε. Μιλάμε για...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Τον έβρισε αισχρά μίλησε για την μάνα του, το σπίτι του! Ήρθε ο Ατζούν...» - Η Σαλταφερίδου

Πριν από μερικές ημέρες είχε βγει στη δημοσιότητα, πως παίκτης του Survivor All Star τσακώθηκε άσχημα με κάμεραμαν της παραγωγής. Η Εύη Σαλταφερίδου λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολίασε το συμβάν επιβεβαιώνοντας πως όντως συνέβη.

Αποκάλυψε, πως σε αυτόν τον παίκτη έχουν εναντιωθεί πολλές φορές για αυτό επίσης πήραν το μέρος του κάμεραμαν στον τσακωμό. Στο συμβάν μάλιστα, παρενέβη και ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έκανε παρατήρηση. Όλα αυτά όμως ο κόσμος δεν τα έχει δει και ούτε θα τα δει.

Το "άδειασμα" της Σαλταφερίδου σε πρώην παίκτη του Survivor All Star

«Αυτό το θέμα δεν θα το άνοιγα να το αναλύσω, είναι η αλήθεια, γιατί θεωρούσα ότι ήταν βαρύ σαν περιστατικό αλλά από τη στιγμή που πλέον έχουν μαθευτεί όλα θεωρώ ότι και γω μπορώ να πάρω μέρος.

Δείτε επίσης: Κόκκινος συναγερμός στο Survivor All Star εξαιτίας του αυτοκινήτου - Απειλεί με αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης

Ναι, έχει γίνει. Έβρισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι συνεργάτης της παραγωγής πάρα πολλά χρόνια και εγώ τον είχα και το 2018 και είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τον έβρισε όντως αισχρά γιατί μίλησε για την μάνα του, για το σπίτι του, για την φάρα του, την χώρα του γενικά. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς σαν παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω παρόλο που το ζητήσαμε γιατί θέλαμε να δείξουμε για ποιο λόγο εναντιωνόμαστε σε αυτόν τον παίκτη. Το καλό είναι ότι ήρθε ο Ατζούν και έκανε την παρατήρηση του αλλά ο κόσμος αυτά δεν τα βλέπει, δυστυχώς», αποκάλυψε αρχικά - δείτε τι έχει αποκαλύψει για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Και συνέχισε: «Ο συγκεκριμένος παίκτης ζήτησε κάτι από τον κάμεραμαν, ο κάμεραμαν του είπε ότι "δεν μπορώ αυτή τη στιγμή" γιατί είχε να πάει να βιντεοσκοπήσει έναν παίκτη που πήγαινε προς τα σκουπίδια γιατί στην περίπτωση που έβλεπαν κάποια παραβίαση ή για κάποιο λόγο κατευθυνόμασταν προς τα σκουπίδια εννοείται πως έπρεπε να μας σταματήσουν, δεν γνωρίζω αν αυτός ο παίκτης είχε συνεννοηθεί με τον άλλον ή τύχαινε να ζητάει εκείνη την ώρα κάτι, του είπε "άμα θες ζήτα το από κάποιον άλλον ή αλλιώς περίμενε λίγο".

Αυτός άρχισε να φωνάζει, "δεν καταλαβαίνεις" και "το θέλω τώρα" έλεγε. Μιλάμε για χαρτί υγείας στη συγκεκριμένη περίπτωση οπότε καταλαβαίνετε. Ναι, είναι λίγο αστείο αλλά δεν ήταν αστείο συνολικά το θέμα. Επειδή σήκωσε το κινητό να ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί και έφυγε από το πλάι, τόλμησε και του ακούμπησε λίγο το χέρι με αποτέλεσμα να αρχίσει όλο αυτό το σκηνικό, να του κολλήσει το κεφάλι στο πρόσωπο και και τα λοιπά»

Η αντίδραση του συντρόφου της στα μηνύματα μίσους που δέχεται

Η Εύη Σαλταφερίδου αφού αποχώρησε από το Survivor All Star και έπιασε το κινητό της στο χέρι της, το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, πέρα από τα μηνύματα της οικογένειάς της, των φίλων της, αλλά και του συντρόφου της, ήταν τα αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Το κοινό, μετά την αποβολή του Ηλία Γκότση και τα υπονοούμενα που ο ίδιος "πέταξε" σχετικά με τους ανθρώπους που είχαν γράψει το χαρτάκι με την λίστα τροφίμων, θεώρησε πως και εκείνη κρύβεται πίσω από αυτό, μιας και ο συγκεκριμένος παίκτης την έκανε unfollow πριν καν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά, η ίδια έχει βγει και έχει εξηγήσει πολλές φορές πως δεν γνώριζε τίποτα απολύτως και ζητά να κάνει το ίδιο και ο πρώην συμπαίκτης και φίλος της για να μπορέσει να σταματήσει όλο αυτό το κύμα μίσους εναντίον της. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει συμβεί και έτσι τα υβριστικά και κακόβουλα σχόλια που δέχεται στα social media της δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό.

Διαβάστε επίσης: «Μίλησα με τον Ηλία...» - Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου μετά το σκηνικό με το unfollow του Γκότση

Την Παρασκευή 5/5, λοιπόν, που η ίδια βρέθηκε στο γυμναστήριο, αποφασισμένη να επιστρέψει στην ρουτίνα της πριν το παιχνίδι, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας τον σύντροφό της και την αντίδρασή του διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα.

«Μπήκε twitter πριν λίγο», σημείωσε η ίδια με χιούμορ, την ώρα που ο καλός της χτυπούσε με δύναμη την μπάλα στον τοίχο.